Iva Majoli udaje se drugi put, a njezin novi suprug bit će talijanski poduzetnik Roberto Calegari. Prošlo je 16 godina otkako se Iva udala za poduzetnika Stipu Marića, a ususret vjenčanju najbolje hrvatske tenisačice svih vremena i osvajačice Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu 1997. godine prisjetili smo se nekih fotografija iz 2006. godine.

Galerija Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 4 Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 6 Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 2 +4 Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine

Iva Majoli i Stipe Marić vjenčali su se 9. rujna 2006. u zagrebačkoj crkvi sv. Marka. Iva je za vjenčanu kumu izabrala svoju dugogodišnju prijateljicu Maju Zadravec, a imala je i djeveruše među kojim se posebno istaknula klizačica Idora Hegel.

Iste godine Idora je predstavljala Hrvatsku na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu, a natjecala se i na Olimpijskim igrama 2002. u Salt Lake Cityju. Bila je i sedmerostruka državna prvakinja Hrvatske u umjetničkom klizanju, uzastopno od 2000. do 2005. te 2007. godine.

Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 6 Klizačica Idora Hegel bila je jedna od djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Dvije uspješne sportašice dale su svoj obol hrvatskom sportu, a izabravši je za djeverušu na svome vjenčanju Iva Majoli pokazala je da su i prijateljice. Idora Hegel blistala je u nježnoj, ženstvenoj haljini zagasite boje lavande, savršeno pogođenoj za ulogu djeveruše. Haljina s tankim naramenicama decentno je isticala dekolte dodatno ukrašen mašnom te je bila rezana ispod grudi s lepršavim i nabranim donjim dijelom.

Iva Majoli: Kako je izgledala glamurozna vjenčanica u kojoj se tenisačica prvi put udala Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 10 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 9 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 11 +8 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 5

Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina

Klizačica je za crkvu preko ramena nosila šal od istog materijala kakvog je i haljina. Elegantnu toaletu Idora Hegel kombinirala je sa srebrnim sandalama s remenčićima retro stila, a raskošna ogrlica bogato ukrašena kristalima stajlingu je dala dozu glamura. Buketić bijelih ruža koji je nosila u ruci dao je dašak romantike.

Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 2 Idroa Hegel blistala je u nježnoj, ženstvenoj haljini zagasite boje lavande (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju