Isto kao i danas, Bojana Gregorić Vejzović osvajala je svojom ljepotom i stilom i u prošlosti, a jedno od njezinih nezaboravnih modnih izdanja svakako je ono na slavlju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića prije 14 godina.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović nosila je kratku ljubičastu haljinu cvjetnog uzorka

Nakon privatnog vjenčanja na Staru godinu 2007., Lejla i Tarik Filipović u srpnju 2008. priredili su veliko slavlje za obitelj i prijatelje koje se održalo na imanju Marincel u Šestinama. Među gostima bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović sa suprugom Enesom Vejzović, a glumački par tada je bio u braku godinu i pol dana.

Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine (Foto: Dalibor Urukalovic/24sata/Pixsell)

Bojana je za slavlje izabrala outfit u ljubičastoj boji s romantičnim štihom. Nosila je ljubičastu haljinu dužine do koljena koja osvaja svojim šarmantnim dizajnom. Gornji dio haljine rezan je ispod grudi te ima kratke rukave na puf i krupniji cvjetni uzorak, dok je donji dio "posipan" sitnim cvjetićima i ukrašen slatkim volanima.

Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5 Bojana Gregorić Vejzović nosila je kratku ljubičastu haljinu cvjetnog uzorka (Foto: Dalibor Urukalovic/24sata/Pixsell)

Lepršavu haljinicu kombinirala je uz crne cipele s visokom potpeticom i otvorenom petom te ljubičastom torbicom. Za još malo romantičnog dojma, frizuru je složila s dugačkom ljubičasto-bijelom maramom, a kosu oblikovala u sitne kovrče.

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa? Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 5

Vlatka Pokos Izdanje staro 33 godine: Dokaz da je Vlatka Pokos oduvijek bila ljubiteljica elegancije

Bojana Gregorić Vejzović gradila je vlastiti modni stil pa ne čudi da glumica slovi kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. U fotogaleriji na početku teksta prisjetili smo se nekih od njezinih nezaboravnih izdanja iz prošlih godina.

Bojana Gregorić Vejzović 2008. godine Bojana Gregorić Vejzović 2008. godine (Foto: Marijan Delija/24sata/Pixsell)

Bojana Gregorić Vejzović na Cro-a-porteru 2009. godine Bojana Gregorić Vejzović na Cro-a-porteru 2009. godine (Foto: Danijel Berkovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju