Osma Noć kazališta u kojoj će se moći pogledati čak 145 predstava osvijetlit će Hrvatsku u subotu 19. studenog. Povodom ove hvalevrijedne kulturne manifestacije u igri darivanja možete osvojiti lijepe poklone

Osma Noć kazališta održat će se u subotu 19. studenoga, a u njoj sudjeluje 86 institucija na 77 lokacija u 46 mjesta u Hrvatskoj. Moći će se pogledati 145 predstava i sudjelovati na 50-ak popratnih programa.

Osma Noć kazališta u kojoj će se moći pogledati čak 145 predstava osvijetlit će Hrvatsku u subotu 19. studenog

Noć kazališta ove se godine održava pod sloganom "Kraljevstvo za kulturu", s nadom da će jednom doći do toga da stvarno damo Kraljevstvo za kulturu, jer sve institucije koje sudjeluju u Noći kazališta upravo to i rade, a da nema entuzijazma kojega daju ljudi koji rade u kulturi, kulture ne bi ni bilo, poručuju organizatori.

Ove godine u Noći kazališta sudjeluju dva otoka: Šolta, gdje će se odigrati 2 predstave i kao popratni program izložba, te po prvi put otok Vis, na kojemu će Umjetnička organizacija BESA odigrati predstavu Presuda – Tiha likvidacija.

Gotovo sve institucije u kulturi u gradu Zagrebu sudjeluju u Noći kazališta, a prvi put i Gradsko kazalište Komedija. Zagrepčani će u 21-oj instituciji moći pogledati 42 predstave, najopsežniji program imaju Dječje kazalište Dubrava, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka i klaster Zmajevo gnijezdo i Mala scena. Pročitajte cijeli program 8. Noći kazališta.

Povodom 8. Noći kazališta u igri darivanja možete osvojiti lijepe poklone, a daruju se 3 majice i 4 vrećice Noći kazališta. Odgovorite na pitanje te odgovor zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) pošaljite do petka 18. studenog na zadovoljna@novatv.hr.

Pitanje glasi:

Kada se održava 8. Noć kazališta?


A sretne dobitnice su: Ninoslava Crnov Tilman, Renata Džakula, Ivana Kuna,
Lucija Mlakar, Morana Krulić, Maja Sertić i Nikolina Glodić
. Čestitamo!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju