Prirodni materijali uvijek su dobar izbor, a još ako izgledaju novo i nakon godina korištenja – pun pogodak! Upravo je takva limitirana kolekcija potrepština za dom i modnih dodataka koja se može naći u robnoj kući IKEA.

Galerija Kolekcija iz IKEA-e od prirodnih materijala koja izgleda novo i nakon godina korištenja - 8 Kolekcija iz IKEA-e od prirodnih materijala koja izgleda novo i nakon godina korištenja - 1 Kolekcija iz IKEA-e od prirodnih materijala koja izgleda novo i nakon godina korištenja - 12 +12 IKEA, 149,90 kn  

Kolekcija TÄNKVÄRD (u prijevodu sa švedskog 'Znamenit') posebna je kolekcija od prirodnih materijala i vlakana koja naglašava ljepotu i smirenost u domu. Obuhvaća namještaj od ratana, komade koji su lagani te se jednostavno premještaju u različite dijelove doma.

U ovoj IKEA-inoj kolekciji prirodne izrade prevladavaju svježa plava boja koja priziva more i ljeto te neupadljiva, elegantna bež boja

U kolekciji se mogu pronaći i posteljine, ručnici, lagane deke, jastuci, lampa, tepih, torbe, pa i pleteni kimono. Svim je proizvodima dodana patina pa će izgledati sjajno i nakon godina korištenja.

U ovoj IKEA-inoj kolekciji prirodne izrade prevladavaju svježa plava boja koja priziva more i ljeto te neupadljiva, elegantna bež boja.

Sitnice za kuhinju iz robne kuće IKEA do 60 kuna - 10 Od 13 do 60 kuna: 10 sitnica iz IKEA-e s kojima će kuhinja odmah živnuti

IKEA namještaj 2019. - 9 Za male stanove: 10 komada iz IKEA-e koji vizualno povećavaju prostor

Kvaliteta je ratana i u tome što je zaista održiv, a iz robne kuće ističu kako brzo raste i donosi prihode lokalnim zajednicama diljem Indonezije. Finskoj dizajnerici Iini Vuorivirtoj, kreatorici kolekcije TÄNKVÄRD, ratan je jedan od omiljenih materijala, a njegovu prekrasnu ljepotu naglasila je ostavljanjem neobrađenih dijelova.

U fotogaleriji skupili smo 15 artikala iz ove kolekcije koja će se lijepo uklopiti u svaki dom i svaki modni stil.

Kolekcija iz IKEA-e od prirodnih materijala koja izgleda novo i nakon godina korištenja - 15 IKEA, 99,90 kn (Foto: IKEA)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju