Jedan od proizvoda iz robne kuće IKEA koji je oduševio kupce zbog svoje funkcionalnosti i vrlo povoljne cijene svakako je plisirana zavjesa SCHOTTIS.

 

Kupila sam plisiranu zavjesu SCHOTTIS prije godinu dana i toliko sam zadovoljna da sam prije mjesec dana ponovo kupila proizvod. Lagano postavljanje, svjetlost prolazi, a štiti od pogleda s ulice!

Jedan od proizvoda iz robne kuće IKEA koji je oduševio kupce zbog svoje funkcionalnosti i vrlo povoljne cijene svakako je plisirana zavjesa SCHOTTIS

Kad treba modernizirati izgled stare stolarije koja će potrajati još neko vrijeme, a imaš ograničena sredstva, ove su zavjese logičan izbor! Lako se i brzo postavljaju, odlične su umjesto klasičnih zavjesa i jako podignu izgled prostora!

Rolo zastori su prava stvar - funkcionalni, praktični za postavljanje, a i lijepo izgledaju. Bez ikakve muke sam ih skrojila i nalijepila i time sakrila jedan stari prozor na balkonu.

Plisirana zavjesa iz IKEA-e za 14,90 kuna - 2 Zavjesa se lako pričvrsti na prozorski ili vratni okvir, a bušenje nije potrebno (Foto: IKEA)

Plisirana zavjesa mi je izvrsna iz više razloga. Postavlja se na prozore i/ili vrata bez puno komplikacija, propušta dovoljno svjetla za ugodan boravak u prostoru, a smanjuje količinu sunca/topline. Ja sam je izabrala za unutarnje zasjenjenje zimskog vrta.

IKEA-ini kupci redom izražavaju oduševljenje plisiranim zavjesama SCHOTTIS dimenzija 90 x 190 cm i cijene 14,90 kuna. Nije ni čudno s obzirom na to da je ova zavjesa izrađena od poliesterskog vlakna izuzetno funkcionalna i vrlo povoljna.

Plisirana zavjesa iz IKEA-e za 14,90 kuna - 1 Ova hit žaluzina dobro propušta svjetlost, a zaklanja od pogleda (Foto: IKEA)

Lako se pričvrsti na prozorski ili vratni okvir, a bušenje nije potrebno. Žaluzina se lako može odrezati na željenu duljinu te biti otvorena koliko želite. Jednostavno je pričvrstite u željeni položaj priloženim kopčama. Kada želite potpuno zatvoriti plisirane zavjese, možete ih pričvrstiti za dno prozorskog okvira priloženim čičak-zatvaračem.

Kolekcija iz IKEA-e od prirodnih materijala koja izgleda novo i nakon godina korištenja - 8 IKEA: 15 predmeta od prirodnih materijala koji će izgledati novo i nakon godina korištenja

Sitnice za kuhinju iz robne kuće IKEA do 60 kuna - 10 Od 13 do 60 kuna: 10 sitnica iz IKEA-e s kojima će kuhinja odmah živnuti

Kada je zavjesu potrebno očistiti, jednostavno je obrišite krpom za prašinu ili lagano usišite nastavkom za usisivač s mekanom četkom.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju