U robnoj kući IKEA može se pronaći široki izbor sofa i kauča, a izabrati pravi nije jednostavno. Kod odabira ovog komada namještaja bitno je paziti i na njegovu udobnost pa su stručnjaci sa stranice Apartment Therapy proveli istraživanje te pronašli najudobniju sofu, preciznije trosjed u IKEA-a

Galerija Najudobnija sofa u robnoj kući IKEA Trosjed Stockholm ocijenjen je kao najudobniji u robnoj kući IKEA IKEA dvosjed Kivik, (ocjena udobnosti 3,9/5), 2899 kn +2 IKEA dvosjed Nockeby (ocjena udobnosti 3,7/5), 5299 kn U istraživanju portala Apartment Therapy uvjerljivu pobjedu odnio je trosjed Stockholom kao najudobniji s ocjenom 4,3 od 5. Trosjed u tamnoplavoj plavi oduševio je ispitanike jer je istovremeno udoban i čvrst te dovoljno velik da se na njemu može i spavati.

Trosjed Stockholm ocijenjen je kao najudobniji u istraživanju portala Apartment Therapy

Trosjed Stockholm savršen je za izležavanje pred TV-om, a zbog svoje udobnosti lako može poslužiti i kao ležaj za goste, opisali su ispitanici.

U opisu pobjedničkog trosjeda na IKEA-inoj stranici piše da je trosjed Stockholm presvučen izdržljivim, prirodnim materijalima koji pružaju udobnost i odbijaju vlagu što omogućuje ugodne uvjete za spavanje i ravnomjernu temperaturu. Podloga od filca ispod štiti površinu od ogrebotina.

Navlaka je izrađena od baršuna koji daje tkanini toplu, intenzivnu boju, gustu, mekanu površinu i nježni odsjaj. Jastuci za sjedište i naslon za leđa pružaju udoban oslonac i lako se vraćaju u prvobitan oblik jer imaju ispunu od jako elastične pjene i poliesterskih vlakana. Budući da su jastuci za leđa dvostrani i imaju istu tkaninu s obje strane, mogu se okretati kako bi se jednako trošili i dulje trajali.

Sofa može dulje izgledati svježom zahvaljujući zaštitama za naslone za ruke koje se mogu skinuti i prati te ima 10-godišnju garanciju. Sofa dolazi s pet velikih jastuka, a cijena joj je 10.999 kuna.

U fotogaleriji pogledajte koji su još IKEA dvosjedi i trosjedi dobili najviše ocjene udobnosti u istraživanju portala Apartment Therapy. Pogledajte i 3 IKEA mirisne svijeće u kutijicama koje želimo sačuvati.
Trosjed Stockholm ocijenjen je kao najudobniji u robnoj kući IKEA Trosjed Stockholm ocijenjen je kao najudobniji u robnoj kući IKEA, a cijena mu je 10.999 kuna Foto: IKEA

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju