Već je dobro poznato da kraljica Letizia voli reciklirati odjeću i nositi je više puta, a na vojnoj ceremoniji održanoj u španjolskom gradu Colmenar Vieju nosila je komad koji ima već 15 godina i u kojem je prvi put viđena na krštenju starije kćeri, princeze Leonor.

Galerija Kraljica Letizia u kaput-haljini koju je nosila i prije 15 godina na krštenju princeze Leonor - 6 Kraljica Letizia u kaput-haljini koju je nosila i prije 15 godina na krštenju princeze Leonor - 5 Kraljica Letizia u kaput-haljini koju je nosila i prije 15 godina na krštenju princeze Leonor - 3 +3 Kraljica Letizia u kaput-haljini staroj 15 godina

Španjolska kraljica predsjedala je svečanom vojnom ceremonijom, a za tu prigodu iz ormara je izvadila staru kaput-haljinu od tvida koja odiše svevremenskom elegancijom pa ne smeta ni to što je stara 15 godina.

Kraljica Letizia u kaput-haljini koju je nosila i prije 15 godina na krštenju princeze Leonor - 2 Kaput-haljinu dizajnera Felipea Varela Letizia je prvi put nosila 2006. na krštenju kćeri Leonor (Foto: AFP)

Haljinu u stilu blejzera španjolskog dizajnera Felipea Varela Letizia je prvi put nosila 2006. godine dok je još bila princeza, na krštenju kćeri Leonor. Bijelu kaput-haljinu s krem nitima Letizia je ukrasila brošem u obliku plave mašnice i spojila sa svjetlosmeđim štiklama s dva tanka remenčića prekrižena na ristu.

Toliko ju voli: Haljina iz Zare koju kraljica Letizia nosi već četiri godine Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 1 Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 3 Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 7 +3 Kraljica Letizia u Zarinoj haljini koju nosi već četiri godine - 4

Princeza Leonor Princeza Leonor: Haljina iz Zare za 229 kuna koju bi mogla nositi i njezina mama Letizia

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: "Wow" kombinacija za žene kojima ne smeta biti u centru pažnje

Taj svevremenski odjevni komad kraljici Letiziji pristaje kao saliven, baš kao i prije 15 godina kada ga je nosila prvi put.

Kraljica Letizia u kaput-haljini koju je nosila i prije 15 godina na krštenju princeze Leonor - 4 Kraljica Letizia u kaput-haljini staroj 15 godina (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju