Slastičarnica Slattery u Manchesteru za razdoblje Uskrsa u ponudi će imati posebnu poslasticu – veliko čokoladno uskrsno jaje koje sadrži bocu džina.

 

Ovo limitirano izdanje uskrsne slastice dolazi u dvije verzije. Jedna je nazvane "Kraljevstvo jednoroga" te sadrži ružičasti 20-postotni ružičasti džin s okusom prženih sljezovih kolačića.

Druga verzija nadahnuta je pticom flamingo nazvana "FlaGinGo" te sadrži 38-postotni ružičasti džin s okusom manga, ananasa, marakuje, jamajkanskog papra i đumbira.

Slastičarnica Slattery u Manchesteru za razdoblje Uskrsa u ponudi će imati posebnu poslasticu – veliko čokoladno uskrsno jaje koje sadrži bocu džina

I velika čokoladna jaja nude neodoljivu rapsodiju okusa. Sadrže mliječnu čokoladu prelivenu s bijelom i čokoladom od jagode te dodatnim slojem sedefastog sjaja i kapljicama mliječne čokolade u verziji "Kraljevstvo jednoroga", odnosno srebrno-bijele čokolade kod verzije "FlaGinGo".

Uskrsna jaja u slastičarnici Slattery ručno izrađuju najveći slastičarski virtuozi, a svake godine u vrijeme blagdana na ovom mjestu mogu se naći nove uzbudljive delicije kao iz mašte. Cijena uskrsnog jajeta s džinom "Kraljevstvo jednoroga" iznosi 428 kuna, a s džinom "FlaGinGo" 513 kuna.

Nažalost, ova čokoladno-džinovska slastica dostupna je u vrlo limitiranom izdanju na određenim lokacijama u Manchesteru. Ali dobro je znati da postoji ako nas put ondje nanese ili imate prijatelje ili rodbinu ondje koji vam ovu uskrsnu poslasticu mogu kupiti.