Slastičarnica Slattery u Manchesteru za razdoblje Uskrsa u ponudi će imati posebnu poslasticu – veliko čokoladno uskrsno jaje koje sadrži bocu džina.

 

Ovo limitirano izdanje uskrsne slastice dolazi u dvije verzije. Jedna je nazvane "Kraljevstvo jednoroga" te sadrži ružičasti 20-postotni ružičasti džin s okusom prženih sljezovih kolačića.

Druga verzija nadahnuta je pticom flamingo nazvana "FlaGinGo" te sadrži 38-postotni ružičasti džin s okusom manga, ananasa, marakuje, jamajkanskog papra i đumbira.

Slastičarnica Slattery u Manchesteru za razdoblje Uskrsa u ponudi će imati posebnu poslasticu – veliko čokoladno uskrsno jaje koje sadrži bocu džina

I velika čokoladna jaja nude neodoljivu rapsodiju okusa. Sadrže mliječnu čokoladu prelivenu s bijelom i čokoladom od jagode te dodatnim slojem sedefastog sjaja i kapljicama mliječne čokolade u verziji "Kraljevstvo jednoroga", odnosno srebrno-bijele čokolade kod verzije "FlaGinGo".

Izrada manikure postat će mačji kašalj uz jednoroga Zar nije neodoljiva? Jednorog "puhalica" uz koju se lak za nokte osuši za čas

Jednorog smoothie Jednorog smoothie: "Magični" napitak kojeg se nemoguće zasititi

Uskrsna jaja u slastičarnici Slattery ručno izrađuju najveći slastičarski virtuozi, a svake godine u vrijeme blagdana na ovom mjestu mogu se naći nove uzbudljive delicije kao iz mašte. Cijena uskrsnog jajeta s džinom "Kraljevstvo jednoroga" iznosi 428 kuna, a s džinom "FlaGinGo" 513 kuna.

Nažalost, ova čokoladno-džinovska slastica dostupna je u vrlo limitiranom izdanju na određenim lokacijama u Manchesteru. Ali dobro je znati da postoji ako nas put ondje nanese ili imate prijatelje ili rodbinu ondje koji vam ovu uskrsnu poslasticu mogu kupiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju