Na inauguraciju novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanović došli su i svi suci Ustavnog suda, a među njima je bila i Ingrid Antičević-Marinović.

Galerija

U vrijeme dok je bila ministrica pravosuđa i saborska zastupnica, puno se pričalo i pisalo o njezinu elegantnom stilu odijevanja.

Uvijek je izazivala veliko zanimanje svojim sjajnim odjevnim kombinacijama, a modnim odabirom za inauguraciju podsjetila nas je zašto se godinama nalazila na listama najbolje odjevenih poznatih Hrvatica.

U elegantnoj odjevnoj kombinaciji izgledala je kao dvojnica vojvotkinje od Cambridgea. Naime, Catherine Middleton često nosi takozvane kaput-haljine s kragnom, a jedna od omiljenih u njezinu ormaru jest siva haljina brenda Catherine Walker.

Ingrid Antičević-Marinović za inauguraciju je odabrala model haljine koji obožava Catherine Middleton
Ingrid Antičević-Marinović za inauguraciju je odabrala model haljine koji obožava Catherine Middleton (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Getty Images)

Gospođa Antičević-Marinović na inauguraciji je nosila gotovo identičnu haljinu koja se od vojvotkinjine razlikovala samo u nijansi. Baš kao i Catherine, spojila ju je s crnim najlonkama i crnim salonkama od brušene kože.

Ankete

(8175) Takozvanu kaput-haljinu bolje nosi...

rezultati povratak glasova2492
rezultati

Catherine Middleton nosila je haljinu Catherine Walker u nekoliko navrata
Catherine Middleton nosila je haljinu Catherine Walker u nekoliko navrata (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju