Zlatna boja sinonim je za luksuz, otmjenost i glamur, a sve je popularnija i kod uređenja interijera, ali ne samo nekih luksuznih prostora, već i domova. Zlatne detalje lako je uklopiti i u najjednostavnije uređene stanove i kuće, a savršeno mjesto za malo zlatne može biti i kupaonica.

Galerija Zlatna boja u kupaonici - 12 Zlatna boja u kupaonici - 13 Zlatna boja u kupaonici - 11 +9 Zlatna izvrsno ide uz drvo, mramor i klasične bijele kupaonske elemente

Tako su sve popularnije zlatne sanitarije, i u modernijim i klasičnijim kupaonicama. Zlatna izvrsno ide uz drvo, mramor i klasične bijele kupaonske elemente, lijepo će podići svaki osnovni materijal koji prevladava u kupaonici.

Zlatna boja u kupaonici - 10 Zlatna izvrsno ide uz drvo, mramor i klasične bijele kupaonske elemente (Foto: Living4media)

Za dodatan dašak glamura, ljubitelji ove otmjene boje mogu se odlučiti i za kupaonsko ogledalo sa zlatnim okvirom, bilo onaj masivniji u starinskom stilu ili tanji okvir kakav će preferirati poklonici modernog stila uređenja interijera.

Zlatna boja u kupaonici - 6 Savršeno mjesto za malo zlatne boje može biti i kupaonica (Foto: Living4media)

Ako ste u potrazi za inspiracijom, u našoj fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete ideje kako kupaonici dodati zlatnu boju i malo glamura.

Zlatna boja u kupaonici - 3 Ljubitelji zlatne boje mogu se odlučiti i za kupaonsko ogledalo sa zlatnim okvirom (Foto: Living4media)

Zlatna boja u kupaonici - 5 Sve su popularnije zlatne sanitarije, i u modernijim i klasičnijim kupaonicama (Foto: Living4media)

15 fotografija zbog kojih ćete razmisliti o staklenoj stijeni u kući ili stanu Staklena stijena u domu - 10 Staklena stijena u domu - 13 Staklena stijena u domu - 6 +12 Staklena stijena u domu - 5

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju