Pratite li modne trendove, neizbježno mjesto za pronalazak inspiracije postale su društvene mreže. Influencerice diktiraju kombinacije koje će se najbolje uklopiti u instagram feed, a sve više djevojaka prati njihove savjete. Ako i vi želite savršeni instagram outfit, donosimo vam Guess komade uz koje ćete ga postići.

1. CHUNKY ČIZME

PR PR Foto: PR


Dobar statement komad su čizme, koje su baza svakog outfita za hladnije dane. Robustan model čizama u modi je već nekoliko sezona, a influencerice ga obožavaju. Možete ga kombinirati uz dolčevitu i traperice ili pak samo dolčevita haljinu i postići urbani streetstyle outfit. Torbica crne ili maslinaste boje savršeno će se uklopiti u ovu kombinaciju i dat će vam novi feel good moment.

 


2. KOŽNI BALONER

PR PR (Foto: PR)


Ako poželite upgradeati klasičan model balonera, odlučite se za onaj u kožnoj varijanti. Odvažan komad odličan je za stiliziranje uz razne kombinacije, npr. business hlače ili pletenu haljinu. Kožni baloner česti je izbor ljubiteljica urbane estetike, a s bijelom ili crnom mini torbicom dobro ćete izgledati na Instagram objavi.


3. SAKO

PR PR Foto: PR


Bilo da se radi o mini ili oversized-u, sako je must have komad ove jeseni, a i zime. Sve se češće kombinira na basic co-ords setove poput vestica i suknjica. Ako vam je cijeli look u tamnijoj boji, možete ga podići s pinky ili bijelom torbicom.


4. PUFFER JAKNA

PR PR Foto: PR


Topao komad kojim ćete osvojiti ulice zasigurno je puffer jakna. Popularni model savršen je kao detalj sportske elegancije. Dobro je to što ispod tako toplog komada ne morate odijevati sto slojeva, dovoljna je samo cool traper košulja, a znamo da niti jedna sezona ne prolazi bez dobrog jeans komada. I ne zaboravite na modne dodatke poput kapa koje će vam zajedno s tenisicama raznih boja totalno dati pravi INSTA look.


Istaknite se u masi i stvorite svoj insta outfit. Modne favorite potražite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na www.fashionandfriends.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju