Lijepa, sunčana nedjelja bila je idealna za provođenje vremena vani i uživanje u prekrasnom danu. Lijepo vrijeme na kraju zime i Irena Pecotić iskoristila je za šetnju, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je i jednu fotografiju.

Galerija Irena Pecotić Kombinacija Irene Pecotić u bijeloj košulji s vezom i bež hlačama H&M, 50 eura +5 Reserved, 32,99 eura

Irena Pecotić našla je savršeno mjesto da okine još jednu fotografiju, luku s brodicama i plavim nebom s bijelim oblacima u pozadini. Lijepi ambijent dodatno je uljepšala Irena svojom pojavom i modnom kombinacijom. Magistrica farmacije i velika ljubiteljica mode ovoga se puta odlučila za stajling u bijeloj, bež i smeđoj boji.

Odjenula je prekrasnu bijelu košulju ukrašenu vezom na kojoj se ističu i rukavi na lagani puf skupljeni na krajevima, na kojima se također nalazi zgodni vez. Košulju je kombinirala s finim hlačama na crtu bež boje, s debljom pasicom i nogavica lagano zvonolikog kroja.

Ispod hlača izvirivale su elegantne čizme na špic u krasnoj nijansi smeđe boje, a smeđa je i torbica koju je Irena izabrala, model zaobljenog dizajna s preklopom i zlatnim metalnim detaljima te tanjim remenom za nošenje na ramenu.

Lipa neka nedilja, napisala je Irena Pecotić uz fotografiju, a njezini pratitelji komentirali su da je uvijek otmjena i profinjena žena sa stilom. Inspirirani kombinacijom Irene Pecotić, u trgovinama smo potražili bijele košulje s vezom, a sedam izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 32,99 eura Reserved, 32,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Irena Pecotić: Proljetni kaput koji podjednako voli i visoke potpetice i tenisice Irena Pecotić Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape - 2 Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape +1 Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape - 1

Irena Pecotić: Obične štikle koje zbog jednog detalja postaju magnet za poglede Irena Pecotić u prozirnoj haljini u Dubrovniku Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 2 Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 1 +3 Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju