Odmor od posla voditeljice u jednoj ljekarni, magistra farmacije i dama s izvrsnim modnim stilom Irena Pecotić pronalazi i u večernjim izlascima, a zgodna Irena i ovu je subotu iskoristila za provod. Naravno, za subotnji izlazak valjalo se i lijepo srediti, a Irena je svoj atraktivan stajling pokazala na fotografiji koju je objavila na Instagramu.

Irena Pecotić sa svojim pratiteljima na Instagramu rado dijeli fotografije svojih modnih kombinacija, a na najnovijoj slici pokazala je što je odjenula za večernji izlazak ovaj vikend. Irenin izbor bila je ženstvena crna haljina sa srcolikim dekolteom na kojoj je posebno atraktivan donji dio koji je mrežast.

Preko haljine nosila je elegantni crni sako klasičnog kroja, a u prvom planu bile su fenomenalne štikle koje je Irena ponosno istaknula sjedeći na stepenicama. Riječ je o zlatnim cipelama s visokom tankom potpeticom lukuzne modne kuće obuće Jimmy Choo u čijem se dizajnu ističu zlatni remenčići na ristu i oko gležnja.

Irena Pecotić: Farmaceutkinja s tako dobrim modnim stilom vrijednim kopiranja Irena Pecotić ima odličan modni stil Modni stil Irene Pecotić Modni stil Irene Pecotić - 1 +7 Modni stil Irene Pecotić - 4

Irena Pecotić Irena Pecotić: Opasno dobre gležnjače koje i svjetlucavu haljinicu bacaju u drugi plan

Glamurozne štikle imaju i izraženi špic, a nema sumnje da je riječ o modelu koji tako dobro proljepšava ženske noge, ali i čitavu figuru. Svom istovremeno damskom i seksi outfitu Irena Pecotić dodala je sivu ručnu torbicu, elegantni sat i okrugle srebrne naušnice.

Irena Pecotić nosi štikle modne kuće Jimmy Choo Irena Pecotić nosi štikle modne kuće Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju