Iris Livaja bila je podrška suprugu Marku Livaji na proglašenju najboljeg nogometaša Hrvatske za 2022. godinu na događanju "Kapetani biraju" održanom u splitskom hotelu Ambasador. Marko je proglašen najboljim strijelcem HNL-a za prošlu godinu, no prelijepa Iris ipak je uspjela ukrasti pažnju.

Galerija Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 5 Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 4 Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 2 +3 Iris Livaja nosi kožnatu haljinu brenda Rotate

Akcija "Kapetani biraju", koju tradicionalno provodi Tportal, održala se po 20. put, a glavne zvijezde događanja održanog u Splitu bili su hrvatski nogometni reprezentativac Marko Livaja i njegova supruga, bivša manekenka i trenerica fitnesa Iris Livaja. Supružnici su skupa pozirali držeći u rukama Markovu zlatnu loptu za najboljeg strijelca, a lijepa Iris poglede je privukla i svojom modnom kombinacijom.

Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama - 3 Iris Livaja u kožnatoj haljini brenda Rotate i crnim čizmama (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Nosila je smeđu kožnatu haljinu s apstraktnim printom u obliku bijelih mrlja brenda Rotate. Haljina od umjetne kože midi dužine prati liniju tijela te ima tanke naramenice i otvorena leđa, a cijela je vrlo decentno ukrašena logom brenda prepoznatljivog po dizajnu u suvremenom skandinavskom stilu. Iris Livaja očito je njegova ljubiteljica jer je i na dočeku supruga sa Svjetskog nogometnog prvenstva nosila Rotateov oversized kaput pepita uzorka.

Iris Livaja: "Suprugu Marku kupujem odjeću, to mi je nekad i veći gušt nego da kupim sebi" Iris i Marko Livaja Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić i Marko Livaja 2015. godine +4 Iris Rajčić 2014. godine

Iris Livaja: Na dočeku supruga Marka u kaputu koji osvaja i uzorkom i krojem Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 3 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 1 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 2 +7 Iris Livaja nosi kaput pepita uzorka danskog brenda Rotate - 3

Oversized kroj bio je Irisin odabir i na proglašenju najboljeg nogometaša Hrvatske te je uz efektnu haljinu nosila bijeli sako s naglašenim ramenima i podvrnutim rukavima. Stajling je zaokružila crnim čizmama na špic u stilu kaubojki, dok je nakit izostavila, a uz ovakvu "dominantnu" haljinu i nije potreban.

Iris Livaja nosi kožnatu haljinu brenda Rotate Iris Livaja nosi kožnatu haljinu brenda Rotate (Foto: www.farfetch.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju