Modna dizajnerica Ivona Glavaš u utorak je u Splitu predstavila novu kolekciju svog brenda Anovi. Podršku splitskoj dizajnerici došle su pružiti brojne slavne dame među kojima i Iris Livaja.

Galerija Iris Livaja Iris Livaja izdanje je začinila efektnom torbicom Modna revija ljetne kolekcije brenda Anovi - 3 +3 Modna revija ljetne kolekcije brenda Anovi

Bivša manekenka i supruga nogometaša Marka Livaje za ovu prigodu je odjenula modnu kombinaciju koja ne prolazi neprimijećeno, najviše zahvaljujući sakou u efektnoj ružičastoj boji. Sako ima crne gumbe na rukavima i našivene džepove na prednjem dijelu.

Lijepa Iris nosila ga je raskopčanog tako da je do izražaja došao još jedan jednako efektni i popularni komad, crni kratko rezani top s prorezima.

Donji dio kombinacije, sastavljene od ženama omiljenih odjevnih komada, čine tamnoplave traperice širokih nogavica s kopčanjem na gumbe. Ispod traperica nazirale su se crne sandale s otvorenim prstima.

Modna revija ljetne kolekcije brenda Anovi - 3 Bucket torbica brenda Rotate prekrivena je kristalićima (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Iris je kombinaciju začinila upečatljivim komadima nakita i torbicom stvorenom za svečane prigode. Radi se o takozvanoj bucket torbi imena"Simili" modnog brenda Rotate koja je prekrivena srebrnim kristalićima.

Iris Livaja: Stajling za izlazak sa suprugom Markom u kojem narančaste štikle kradu pozornost Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 5 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 4 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 3 +1 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 2

Torbica ima dugi lanac i metalnu kopču na vrhu, a i sami tvorci kažu da je idealna za party izdanja. Torbica je trenutno na sniženju pa umjesto 200, košta 120 eura.

Iris Livaja izdanje je začinila efektnom torbicom Iris Livaja izdanje je začinila efektnom torbicom (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju