Vjerojatno se već čuli za moć kolagena i njegove sjajne učinke. No, jeste li znali da se radi o proteinu koji se prirodno nalazi u našem tijelu. Kolagen je odgovoran za elastičnost kože, ujednačenost tena, čvrstoću i otpornost noktiju, ali i gustoću, snagu i sjaj kose. Nažalost u ranim 20ima počinjemo gubiti ovaj protein čak i ako iznimno zdravo živimo. Pod utjecajem velikog stresa, kao posljedica pandemije i loših životnih navika, kolagen ubrzano gubimo.

Najbolji kolagen na tržištu prema komentarima kupaca

Srećom, postoji izvrsno rješenje za gubitak kolagen. Radi se o tekućem kolagenu, izvrsnog okusa i uistinu djelotvorne formule.

Proizvod koji je razvijen od strane hrvatskih stručnjaka, nutricionista i farmaceuta lansiran je na tržište u travnju 2021. godine. Kolagen Boost osvojio je žene diljem Hrvatske zbog svoje djelotvornosti i okusa. Korisnice redovito šalju svoje fotografije, iskustva i komentare. Sve češće pristižu poruke preporuke, a zadovoljstvo ovim kolagenom ne prestaje.

Dolaskom jeseni i tmurnijeg vremena sve češće boravimo u zatvorenim prostorima. Nakon ljeta gdje smo bili izloženi suncu i soli, prelazimo u suhe i uskoro, grijane prostore. Šteta koju naša koža, kosa i nokti trpe tada često je zanemarena i rješenje tražimo u kremama i preparatima.

Zamislite da postoji čudotvorni dodatak prehrani s kojim sve te probleme rješavate iznutra i osim toga podupirete zdravlje zglobova. Zamislite gustu, sjajnu kosu koja brzo raste; čvrste nokte i zaglađenu, prozračnu kožu. Naše korisnice kažu kako često dobivaju upite jesu li bile na nekom tretmanu pomlađivanja, a prilikom posjeta frizerskim salonima nailaze na čuđenje zbog brzine rasta kose.

Kolagen Boost jedinstveni je tekući dodatak prehrani koji u samo jednoj dozi dnevno pomaže u borbi protiv starenja, jača vašu kožu, kosu, nokte i zglobove te vam pomaže da ‘’boostate’’ svoju ljepotu iznutra. Ljepota nije jedini adut ovog snažnog proizvoda, zbog velike doze kolagena štiti našu kožu i pomaže joj u borbi sa svakodnevnim oštećenjima.

PR PR (Foto: PR)

Rješenje protiv bora, lomljivih noktiju i oštećene kose

Svaka doza garantira maksimalnu učinkovitost, a glavni sastojak je zvijezda među vrstama kolagena. Hidrolizirani riblji kolagen tipa 1 (čak 10 000 mg u jednoj dozi) podupiru vitamin C, hijaluronska kiselina, B kompleks vitamina, cink i mineral ljepote MSM.

Okus slatke naranče još je nešto čime se ovaj proizvod ističe u odnosu na konkurenciju. Ovaj potpuno siguran dodatak prehrani može se konzumirati u dozama od 50 ili 25 ml dnevno. Možete ga koristiti samostalno ili kao dodatak omiljenim sokovima i napitcima.

Redovitom konzumacijom Kolagen Boosta potičete općenito zdravlje kože iznutra, dok pozitivno utječete na gipkost, elastičnost i hidrataciju kože čime se sprječava nastanak dubokih bora. Osim toga jačaju se kosa i nokti čime se ubrzava njihov rast, a MSM je zaslužan za povećanu gibljivost zglobova.

Black Friday popust i novi proizvod

PR PR (Foto: PR)

Iz tvrtke Bio planet, koja stoji iza ovog odličnog proizvoda prije svega kreiranom za žene, poručuju kako od njih možemo očekivati još revolucionarnih proizvoda, do sada neviđenih na našem tržištu.

Tvrtka koja podupire zdravlje žena omogućila je dostupnost ovog proizvoda i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Također, poručuju kako nas za ‘’Crni petak’’ očekuju posebne pogodnosti i iznenađenje uz svaku narudžbu.

Kako bi ste ostali u toku s novostima koje donosi brand, pratite ih na društvenim mrežama Facebook i Instagram, i ne zaboravite uzeti svoju dozu ljepote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju