Treće izdanje jedinstvene atletske utrke Istrian Wine Runa, koje će se održati 4. rujna u Umagu pretvorit će se u pravo svadbeno veselje.


Dvoje avanturista i ljubitelja prirode svoje će sudbonosno da izreći usred polumaratona Istrian Wine Run, kojeg će zajedno istrčati. Prvi je to put na ovim prostorima da će jedna atletska utrka biti iskorištena kao živopisna kulisa za vjenčanje.

Dvoje avanturista izreći će sudbonosno da tijekom utrke Istrian Wine Run u Umagu.

Zajedno sa sretnim mladencima trčat će i njihovih 40-ak najbližih prijatelja, dok će ih ostatak svatova dočekati na okrjepnoj stanici u Umagu gdje će biti organiziran obred. Velikom slavlju tako će se pridružiti i više od 1.000 sudionika najveselije atletske utrke u Hrvatskoj.

'Kada su nas mladenci kontaktirali s idejom bili smo oduševljeni. Istrian Wine Run prati glas da je najzabavnija utrka pa nam je drago da ćemo svi zajedno imati još jedan veliki razlog za veselje. Čeka nas nezaboravni provod, a kao pravi domaćini pobrinut ćemo se da ničega ne manjka,' izjavio je tom prigodom Senad Hodžić, organizator utrke i predsjednik sportskog društva Trickeri.

Istrian Wine Run je jedinstvena atletska utrka koja spaja natjecateljsko trčanje i degustaciju vrhunskih vina. Cilj utrke je promocija vinske i gastronomske ponude sjeverozapadne Istre kroz osiguravanje dodatnog turističkog sadržaja.

Ovaj, u Hrvatskoj jedinstveni događaj, namijenjen je profesionalnim sportašima, ali i rekreativcima te svim početnicima željnima dobre zabave. Trkačka trasa povezati će živopisni Momjan, Buje, Brtoniglu i Umag, a veseli trkači će imati priliku kušati različita vina od čak 17 poznatih istarskih vinara. Prijave za utrku otvorene su do 14. kolovoza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju