U Zagrebu je u utorak predstavljena nova kolekcija naočala francuskog brenda Izipizi naziva "Daydream". Na druženju u zagrebačkoj galeriji Šira pkupile su se brojne poznate osobe, a među njima i Iva Šarić.

Galerija Iva Šarić Iva Šarić u odijelu i robusnim čizmama Iva Šarić +1 Nosite li vi ovakvu obuću uz odijela?

Diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica kupila nas je još jednim svojim sjajnim modnim izdanjem.

Na predstavljanje je stigla u sivom odijelu sastavljenom od strukiranog sakoa i elegantnih hlača visokog struka.

Zaručnica nogometaša Bruna Petkovića je poslovne komade razigrala crnom kratko rezanom majicom koja je otkrila njezin trbuh i robusnim crnim čizmama na vezanje, s blok potpeticom u koje je utaknula hlače od odijela.

Iva Šarić u odijelu i robusnim čizmama Iva Šarić u odijelu i robusnim čizmama (Foto: John Pavlish)

Svoju dugu smeđu kosu je raspustila, a u kombinaciju su se sjajno uklopile i sunčane naočale.

Nosite li vi ovakvu obuću uz odijela? Nosite li vi ovakvu obuću uz odijela? (Foto: John Pavlish)

Ovim izdanje dokazala je da odjeća koju obično vežemo uz poslovne prilike, kao što su odijela, izgleda sjajno i kada nije sparena s "uobičajenom" obućom i odjećom kao što su štikle ili balerinke i klasične bluze i košulje.

Ljepotica sa stilom: 11 modnih izdanja kojima nas je kupila zaručnica Brune Petkovića Iva Šarić na božićnom partiju prije tri godine Iva Šarić na domjenku povodom Mjeseca ružičaste vrpce Iva Šarić na promociji knjige 'Nutrition is self-care' autorice Ivane Barisi +8 Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara

Volite li vi ovakve spojeve? Ako za mišljenje pitate modne stručnjake, oni će vam reći da odijelo u kombinaciji s čizmama poput ovih izgleda odlično kao i da se radi o najjednostavnijem načinu za podizanje strogog poslovnog izdanja na novu razinu.

Iva Šarić u odijelu i robusnim čizmama Iva Šarić u odijelu i robusnim čizmama (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju