Nova Alduk kampanja nema ni cvijeće ni vesele boje, a veseli.

Galerija Alduk kolekciju Noir - 7 Alduk kolekciju Noir - 8 Alduk kolekciju Noir - 9 +7 Alduk kolekciju Noir - 10

Romantična, prozračna i vesela modna kampanja za aktualnu sezonu proljeće/ljeto nikako nije karakteristika nove kolekcije i kampanje modnog kreativca Ivana Alduka. Modni dizajner novu sezonu vidi sasvim drukčije.

Pomalo barokna estetika i poigravanje svjetlom i tamom u stilu velikog majstora Caravaggia estetska su okosnica kojom je fotografski dvojac Decker&Kutić udahnuo jednu novu i pomalo neočekivanu vizualnu energiju u Alduk kolekciju "Noir" za proljeće i ljeto 2019. godine.

Noir je tamom i pomalo mistikom okupana nova kampanja kojom predstavljamo jednu svježu viziju Alduk dizajna u novoj sezoni.

Jednostavnošću fotografske kulise stavljamo naglasak na sam dizajn koji svake sezone evoluira u skladu s potrebama naših klijentica i kreativnim željama mene kao glavnog dizajnera.

Tajnovita, senzualna i privlačna  epiteti su to koje vežem uz novu kolekciju i kampanju, izjavio je Ivan povodom predstavljanja nove kampanje.

Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica Ivan Alduk: Čarobne vjenčanice koje će voljeti i tradicionalne i moderne mladenke

Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 8 Lejla Filipović: "Gola" haljina dostojna i crvenog tepiha na Oscarima

Alduk "Noir" u kratkim crtama je:

Kolekcija od 45 modela i modna kampanja poznatog dizajnera Ivana Alduka za sezonu proljeće/ljeto 2019.

Temeljena je na crnoj i krem kao baznim tonovima, ali obiluje i tonovima žute, ružičaste, plave, sive i crvene. Pojedini su modeli unikatni i na tragu visoke mode.

Hit-modeli svakako će postati neodoljive haljine sa sjajnim resama koje su već osvojile Jelenu Rozgu, Kristinu Krepelu, Anu Radišić i Ivanu Delač. Make-up je djelo izvrsne Simone Antonović, a Mijo Majhen osmislio je čak tri stajlinga kose

Nova Alduk kolekcija, nagoviještena putem ove zavodljive kampanje s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi, već je neko vrijeme dostupna u dizajnerovu showroomu, gdje su reakcije klijentica izvrsne, a uskoro ćemo ju imati prilike pomnije istražiti u pripadajućem lookbooka i na službenoj stranici brenda alduk.hr.

Ovaj dizajner njeguje individualan pristup svakoj klijentici, stoga se za obilazak i probu potrebno naručiti na službene kontakte, ali samo ste tako sigurni da vam u isprobavanju i kupnji ovih posebnih haljina neće baš nitko smetati.

Alduk kolekciju Noir - 6 Alduk kolekciju Noir - 6 (Foto: Decker&Kutić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju