Voditeljice Eurosonga 2024., Petra Mede i Malin Åkerman treću su, ujedno i završnu večer, otvorile u potpuno drugačijim modnim izdanjima od onih iz prethodnih dviju eurovizijskih večeri.

Jarke boje simpatične su voditeljice Eurosonga zamijenile nebojama pa se tako Petra pojavila u dugoj kožnatoj crnoj haljini, dok je Malin nosila bijelu haljinu s visokim prorezom.

Duga kožna haljina Petre Mede lagano se širila pri dnu, a gornji je dio imao srebrne gumbe. Ramena su istaknuta, a imala je i crni kožni remen. Kosu je raspustila.

Malinina je, pak, bijela haljina bila dosta otvorenija, s vrlo zanimljivim izrezom na području dekoltea, a tu je bio i visoki prorez te srebrna kopča. Jednostavne bijele sandale nadopunile su ovu kombinaciju, a njezina je plava kosa bila raspuštena i u blagim valovima.

Nove odjevne kombinacije eurovizijskih voditeljica ponovno je komentirao stilist Ivan Friščić, a evo kako su ga se ovoga puta dojmile:

Prva ideja koja mi je proletjela kroz glavu kad sam vidio crnu i bijelu haljinu je jing/jang ili borba dobra i zla. No detaljnijim pogledom svake pojedinačne haljine shvatio sam da tog dobrog i nema toliko puno u bijeloj haljini.

Malin Åkerman Malin Åkerman (Foto: Afp)

Predugački rukavi (koji su postali njen zaštitni znak), malo pogrešan fitting na rukavima i haljina nošena bez grudnjaka od pretanke tkanine - možda previše minuseva na bijeloj potencijalno zanimljivoj haljini., bio je kritičan Friščić govoreći o haljini koju je nosila glumica Malin Åkerman.

Petra Mede Petra Mede (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Petrino mu se izdanje ipak nešto više svidjelo te je rekao da je njezina zatvorena haljina predimenzioniranih ramena možda i najbolji komad koji se mogao vidjeti na voditeljicama ovogodišnjeg Eurosonga.

Ipak, njegov zaključak i nije baš u pozitivnom tonu:

Kada podvučemo crtu modnih izdanja voditeljica, moram priznati da je ocjena jedva prolazna. Poprilično tužno, naročito s aspekta mogućnosti koje nudi skandinavski dizajn.

Stilist Ivan Friščić o voditeljicama Eurosonga: "Koliko god taj stil bio trendi i popularan, on nije primjeren televiziji" Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 1 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 6 +7 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 2

Petra kao na dodjeli Oscara, a Malin može i u klub: Što kažete na novu odjeću eurovizijskih voditeljica? Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri +1 Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju