Koncertom u Samoboru Ivana Vrdoljak Vanna razveselila je svoje obožavatelje koji su uglas pjevale najveće hitove naše glazbene dive. Pjevačica je održala još jedan nastup na pamćenje, a pažnju je plijenila i odabirom stajlinga.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna na nastupu u Samoboru - 2 Ivana Vrdoljak Vanna na nastupu u Samoboru - 3 +1 Ivana Vrdoljak Vanna na nastupu u Samoboru

Ivama Vrdoljak Vanna nastupila je na 40. Večernjakovoj biciklijadi koja je svoju veliku završnicu imala u Samoboru. Sudionici biciklijade i svi željni dobre zabave uživali su u Vanninim pjesmama, a nastupili su i Prljavo kazalište i Detour.

Vanna je za samoborsku pozornicu odabrala jednostavan outfit u svom prepoznatljivom modnom stilu koji zrači ženstvenošću. Nosila je crnu haljinu mini kroja koja lijepo prati liniju tijela, ali nije uska. Gornji dio haljine ima efektne volane te rukave tri četvrt dužine. Nosila je i crnu traper jaknu s izblijedjelim efektom.

Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 3 Ivana Vrdoljak Vanna: Dokaz da kratke hlače i fini sako mogu biti najbolji spoj

Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni - 5 Vanna: "Opasne" platforme i svjetlucava mini haljina za itekako wow izdanje

Uz mini haljinu pjevačica je kombinirala atraktivan model čizmi do koljena malo širih sara. Jako nam se sviđa i svijetlosiva boja čizama koja se može sjajno kombinirati uz razne druge boje, a izvrstan je odabir i kada želimo nositi neutralniju nijansu koja paše uz gotovo sve, a da nije crna.

Ivana Vrdoljak Vanna na nastupu u Samoboru - 2 Ivana Vrdoljak Vanna nosi crnu mini haljinu i visoke čizme svijetlosive boje (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju