Renomirani njemački brend Marc Cain u Zagrebu je ekskluzivno predstavio novu kolekciju jesen/zima za 2022. godinu. Moto kolekcije "Express Yourself" ističe modu kao odvažnu, izražajnu i jedinstvenu, što je pokazano u kolekciji jarkim bojama, printovima i neobičnim krojevima. Predstavljanje kolekcije nije propustila ni Ivana Vrdoljak Vanna u outfitu savršenom za ljeto.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 3 Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 2 Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 1 +10 Ivana Vrdoljak Vanna nosi bermude i sako brenda Marc Cain

Da bermude mogu biti odličan izbor kada biramo ležernu eleganciju, pokazala je Ivana Vrdoljak Vanna, koja je na predstavljanje nove kolekcije brenda Marc Cain u Zagrebu došla u kombinaciji s potpisom te renomirane njemačke modne marke. Nosila je komplet krem nijanse sačinjen od sakoa klasičnog kroja s dva gumba i kratkih hlača dužine iznad koljena.

Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 1 Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i sakou brenda Marc Cain (Foto: Robert Gašpert)

Iako nas bermude prvenstveno asociraju na ležeran i sportski stil, model kakav nosi Vanna dizajnom podsjeća na hlače od odijela te ima i crtu. Ispod sakoa pjevačica je nosila kukičani bijeli top u romantičnom boho stilu, a malo glamura stajlingu je dodala sa zlatnim nakitom. Uz krem komplet je jako dobro pristajala torba u smeđem tonu s lancem.

Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 4 Ivana Vrdoljak Vanna nosi bermude i sako brenda Marc Cain (Foto: www.marc-cain.com)

Vannin outfit najavljuje da je ljeto vrlo blizu, no u brendu Marc Cain već su okrenuti prema sezoni jesen/zima, za koju imaju i novu kolekciju. U njoj su korištene prirodne tkanine poput kašmira, svile, vune i mekane mješavine alpake, koje su ključne za kvalitetan i udoban outfit, a pletivo cijeloj kolekciji daje sofisticirani look.

Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni - 5 Vanna: "Opasne" platforme i svjetlucava mini haljina za itekako wow izdanje

Vanna voli nositi odjeću u upečatljivim bojama Vanna: Hit proljetno izdanje za koje će se lijepiti svi pogledi

Marc Cain prati trendove, što je vidljivo i u ovoj kolekciji, a nadolazeće sezone u fokusu će biti trendi odijela, pletiva te kaputi i jakne u raznim bojama i uzorcima. Razigrani printovi poput pruga, povrća ili raznih grafika daju cijeloj kolekciji veseo i opušten ton.

Renomirani njemački brend Marc Cain u Zagrebu je ekskluzivno predstavio novu kolekciju jesen-zima za 2022. godinu - 4 Renomirani njemački brend Marc Cain u Zagrebu je ekskluzivno predstavio novu kolekciju jesen/zima za 2022. godinu (Foto: Robert Gašpert)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju