Članove riječke grupe Let 3 u finalnoj večeri Eurosonga bodrile su i njihove bolje polovice, a svojim odabirom outfita istaknula se Ivanka Mazurkijević u haljini vrlo upečatljive boje koju je glazbenica kupila dva dana prije finala.

Galerija Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle nakon finala Eurosonga Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle nakon finala Eurosonga Mrle je na Eurosongu svirao na ružičastom basu +3 Ivanka Mazurkijević u ružičastoj haljini koju je nosila u finalu Eurosonga

Tijekom obilaska trgovina u Liverpoolu dva dana prije finala Eurosonga Ivanka Mazurkijević pronašla je savršenu haljinu za tu spektakularnu svečanu večer. Glazbenica je nosila maksi haljinu ružičaste boje izrađenu od sjajnog materijala nalik satenu.

Mrle je na Eurosongu svirao na ružičastom basu Mrle je na Eurosongu svirao na ružičastom basu (Foto: Profimedia)

Haljina bez rukava u donjem je dijelu ukrašena volanima, dok gore ima ovratnik u stilu poludolčevite. Ružičastu haljinu Ivanka je kombinirala s kaputom midi dužine leopard uzorka i crnim čizmama.

Predstavnica Švedske Loreen pobjednica je 67. Eurosonga Predstavnica Švedske Loreen Nastup Leta 3 u finalu Eurosonga u Liverpoolu Let 3 na početku finala Eurosonga u Liverpoolu +5 Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u Liverpoolu

Let 3 na Eurosongu "Rijetko kad ostanem bez riječi": Let 3 i "Mama ŠČ!" oduševili i J.K. Rowling

Zanimljivo je da je boju haljine uskladila je s bojom basa na kojem je na Eurosongu svirao njezin dugogodišnji partner Damir Martinović Mrle. Osim zbog vesele boje, ružičasti bas dodatno je upečatljiv zbog natpisa ŠČ!, iz već sada legendarne pjesme "Mama ŠČ!" s kojom su Letovci osvojili 13. mjesto na 67. Eurosongu.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle nakon finala Eurosonga Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle nakon finala Eurosonga (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Ivanka Mazurkijević u Liverpoolu Ivanka Mazurkijević haljinu za finale Eurosonga kupila je u Liverpoolu (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju