U Zagrebu je održana promocija docureality serijala "Where to sign" agencije za nekretnine Eurovilla na kojoj su se pojavila brojna poznata imena s hrvatske javne scene.

Galerija Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Sako brenda The Attico +2 Hlače brenda The Attico

Među njima je bila i Izabel Kovačić. Hrvatska poduzetnica, osnivačica uspješnog modnog brenda Lunilou, ne pojavljuje se često u javnosti pa je ovo bilo pravo iznenađenje.

Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Lijepa Izabel odabrala je vrlo decentno i jednostavno modno izdanje za ovu prigodu. Odjenula je sivi sako brenda The Attico u kombinaciji s njihovim hlačama, također u sivoj boji. Umjesto klasičnog modela hlača, odabrala je varijantu s bočnim prorezom na nogavicama.

Sako brenda The Attico Sako brenda The Attico (Foto: Farfetch)

S obzirom na duljinu hlača, u pitanju je model koji se ne može nositi bez visokih potpetica jer bi se u suprotnom previše vukao po podu.

Hlače brenda The Attico Hlače brenda The Attico (Foto: Farfetch)

Izabel ih je kombinirala sa salonkama modne kuće Valentino koje imaju prednju platformu od 5,5 centimetara i potpeticu visine 15,5 centimetara.

Salonke modne kuće Valentino Salonke modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Na službenoj stranici modne kuće trenutno su dostupni modeli u crnoj, crvenoj, bijeloj, ružičastoj i bež boji, a Izabel se odlučila za potonju i odabrala svestrani model u neutralnoj boji koji se lako prilagođava svim odjevnim komadima.

Svoje izdanje zaokružila je torbicom Jodie modne kuće Bottega Veneta.

Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Nepogrešiva haljina s kojom je Izabel Kovačić očarala Veneciju Izabel Kovačić zablistala je na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić u haljini Rolanda Moureta Izabel Kovačić bila je gošća Armani beautyja u Veneciji +3 Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić,Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić

Izabel Kovačić u kombinaciji toliko udobnoj da bismo je nosili od 0 do 24 Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić u haljini brenda Lunilou Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 3 +2 Suknja Siena brenda Lunilou

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju