Debeli pramenovi koji su vrhunac popularnosti imali krajem devedesetih, a nosili su se i u prvom desetljeću 21. stoljeća, ponovno su veliki trend.

 

Povratničkim modnim trendovima iz devedesetih pridružili su se i nezaboravni debeli pramenovi. Prije 20 i više godina nosili su se često i prenaglašeni, uz izražajni kontrast boja na kosi, a onda su početkom 2000-ih postali suptilniji te je cijeli dojam bio skladniji. Većina žena koje se danas odluče na debele pramenove, željet će takvu decentniju i finiju varijantu. Bit će to promjena koja će zasigurno osvježiti frizuru te kosi dati volumen i punoću.

Deset slavnih žena koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 5 Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 3 Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 4 +6 Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 6

Velike kopče za kosu bit će veliki trend u 2020. godini - 7 Hit-frizura za 2020. godinu: Trend koji pristaje svakoj dužini i boji kose

Slavne žene s kratkom kosom - 8 Pronađite frizuru za sebe: 10 slavnih žena zbog kojih poželimo odrezati kosu

Deblje i debele pramenove nosile su i slavne žene, među njima i Beyonce, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Halle Berry, Jessica Alba, Ashley Green i Jennifer Aniston. Iako je od takvih njihovih izdanja prošlo i više od deset godina, svakako mogu biti inspiracija za modernu frizuru nadahnutu ovim povratničkim trendom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju