Godinu 2023. obilježila su i brojna sjajna modna izdanja poznatih žena iz domaćeg javnog života, a među njima posebno se istaknula Nina Badrić. Za kraj godine izdvojili smo 15 Nininih kombinacija koje su obilježile 2023., a u našoj anketi izaberite koja vam se najviše sviđa.

Galerija Nina Badrić na koncertu u Beogradu Nina Badrić na novogodišnjem nastupu u Puli Nina Badrić na nastupu u Beogradu na Dan zaljubljenih +12 Nina Badrić na koncertu za Massima u Zagrebu

Nina Badrić 2023. godinu dočekala je koncertom u Puli za koji je odabrala efektnu crvenu kombinaciju. Odjenula je blještavi crveni kombinezon, a posebno su bili efektni puf rukavi koji su kombinaciji dali romantični efekt. Svečano izdanje Nina je upotpunila crvenim gležnjačama na visoku petu i srebrnom krunom sa zvjezdicama.

Nina Badrić na novogodišnjem nastupu u Puli Nina Badrić na novogodišnjem nastupu u Puli (Foto: Srecko Niketic)

Koncert za Dan zaljubljenih također je bio savršena prilika za crveno, a Nina je nosila odijelo modnog brenda Mihano Momosa. Strukirani sako s reverima ima dva kristalna ukrasa na prednjem dijelu, dok hlače imaju proreze na prednjoj strani nogavica, zahvaljujući kojima su do izražaja došle ružičaste štikle modne kuće Aquazzura.

Nina Badrić na nastupu u Beogradu na Dan zaljubljenih Nina Badrić u odijelu brenda Mihano Momosa (Foto: Marija Mladjen/ATAImages/Pixsell)

Kožnati kombinezon i narančaste slingback štikle od PVC-a bile su odabir Nine Badrić za koncert u čast Massimu Saviću. Nosila je model brenda Public Desire pod nazivom "Infinity", a te štikle prave su kradljivice pogleda zahvaljujući i potpeticama od čak 11,8 centimetara.

Nina Badrić na koncertu za Massima u Zagrebu Nina Badrić na koncertu za Massima u Zagrebu (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Hrvatska pjevačica u 2023. pokazala je i sjajne modele haljina, a jedna od njih bila je ružičasta haljina koju je nosila na promociji knjige "Sudnji dan" u Zagrebu. Nina je izgledala prelijepo u midi modelu brenda Self-Portrait uz koji je kombinirala sandale Jimmy Choo.

Nina Badrić na promociji knjige 'Sudnji dan' Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait (Foto: Nera Simic/Cropix)

Fantastičnu ljubičastu haljinu s potpisom Kristine Burje i domaćeg brenda Krie Design Nina je nosila na koncertu u Beogradu. Glamurozna kreacija s metalik efektom ima asimetrični porub koji razotkriva noge te se veže u struku i prilagođava figuri. Karakterizira je jedan dugački rukav i efektan cut-out detalj u gornjem dijelu. Pjevačica je stajling zaokružila blještavim parom sandala-platformi s vrtoglavom potpeticom.

Nina Badrić na koncertu u Beogradu Nina Badrić u haljini Kristine Burje na koncertu u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell)

Ženstvenu i glamuroznu toaletu Nina Badrić odabrala je i za nastup u Savudriji, večernju crnu haljinu sa srebrnim detaljima iz zagrebačkog butika I Do Weddings, uz koju je savršeno pristajale minimalističke crne sandale s visokom potpeticom.

Stajling Nine Badrić za nastup u Savudriji Stajling Nine Badrić za nastup u Savudriji (Foto: Instagram@badrich)

Prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta i u anketi u nastavku izaberite najbolje modno izdanje Nine Badrić u 2023. godini.

Najbolje izdanje Nine Badrić u 2023. godini je:

glasova:

Nina Badrić sa samo dva komada složila je kombinaciju u kojoj izgleda božanstveno Nina Badrić Nina Badrić u crvenom Atraktivno izdanje Nine Badrić +5 Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou

Odlična boja, sjajan model: Štikle Nine Badrić dižu svaki stil, a koštaju svega 15 eura Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić na koncertu posvećenom Massimu Saviću Nina Badrić u štiklama brenda Public Desire +2 Public Desire (Asos), 15,50 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju