Eva Longoria Baston izabrana je za najbolje odjevenu zvijezdu na netom završenom 77. Filmskom festivalu u Cannesu. Tu titulu glumici je dodijelila stilistica slavnih Rochelle White, koja je izjavila kako Eva nije samo izgledala prelijepo, već je bila i odvažna te je nosila outfite u kakvima je inače ne vidimo.

Galerija Eva Longoria u Cannesu Eva Longoria Baston u Cannesu u haljini modne kuće Elie Saab - 1 Eva Longoria Baston u Cannesu u haljini modne kuće Elie Saab - 2 +15 Eva Longoria Baston u Cannesu u haljini modne kuće Elie Saab

Osjećam da je Eva Longoria Baston izašla iz svoje zone komfora i postala odvažna u svojim modnim odabirima. Mislim da se voli pokazivati i prihvaća ono što je i ono za što se zalaže, a svaki je outfit pažljivo odabran. Pozdravljam to, smatra stilistica Rochelle White.

Eva Longoria Baston u Cannesu u haljini modne kuće Elie Saab Eva Longoria Baston u Cannesu u haljini modne kuće Elie Saab (Foto: Profimedia)

Eva Longoria Baston svojim je modnim izdanjima definitivno obilježila 77. izdanje Filmskog festivala u Cannesu, na čijem je crvenom tepihu bila jedna od najblistavijih zvijezda, uz pomoć svoje stilistice Maeve Reilly.

Eva Longoria Baston u haljini brenda Eman Al Ajlan optočenoj lažnim draguljima u Cannesu - 1 Eva Longoria Baston u haljini brenda Eman Al Ajlan optočenoj lažnim draguljima u Cannesu (Foto: Profimedia)

Svoj modni pohod na ovogodišnji kanski crveni tepih započela je s blještavom haljinom iz kolekcije visoke mode modne kuće Ellie Saab. Duboki dekolte, otvorena leđa i kroj koji grli figuru maksimalno su naglasili Evine ženstvene obline. Blistavu haljinu optočenu lažnim dijamantima odabrala je i za event draguljarske kuće Chopard, a riječ je o kreaciji brenda Eman Al Ajlan sa sjedištem u Saudijskoj Arabiji.

Eva Longoria Baston u svjetlucavoj zelenoj haljini brenda Rachel Gilbert u Cannesu - 2 Eva Longoria Baston u svjetlucavoj zelenoj haljini brenda Rachel Gilbert u Cannesu (Foto: Profimedia)

Dnevni glamur glumica je pokazala u efektnoj haljini svijetlo zelene boje s primjesom žute brenda Rachel Gilbert, a ništa manje upečatljivo nije bilo ni dnevno izdanje u srebrnoj suknji i bijeloj bluzi.

Eva Longoria Baston u srebrnoj suknji i bijeloj bluzi u Cannesu - 1 Eva Longoria Baston u srebrnoj suknji i bijeloj bluzi u Cannesu (Foto: Profimedia)

Eva Longoria Baston nosila je i dvije toalete zlaćanih tonova, jednu s potpisom modne kuće Oscar de la Renta, dok golu haljinu s podstavom boje kože i ukrašenu srebrnim listovima potpisuje modna kuća Yanina Couture.

Eva Longoria Baston u zlatnoj haljini modne kuće Oscar de la Renta u Cannesu - 1 Eva Longoria Baston u zlatnoj haljini modne kuće Oscar de la Renta u Cannesu (Foto: Profimedia)

Veličanstvenu svijetlo plavu haljinu sa srebrnim detaljima i ukrasom nalik granama na predjelu dekoltea, kreaciju libanonsko-talijanskog dizajnera Tonyja Warda, slavna glumica dvaput je odjenula na ovogodišnjem Cannesu, a nosila ju je i na završnoj ceremoniji.

Eva Longoria Baston u haljini modne kuće Yanina Couture u Cannesu - 2 Eva Longoria Baston u haljini modne kuće Yanina Couture u Cannesu (Foto: Profimedia)

Najljepše modno izdanje Eve Longorije Baston s Cannesa je:

glasova:

Nema sumnje da je Eva Longoria Baston bila kraljica crvenog tepiha Filmskog festivala u Cannesu, a u našoj anketi glasajte za Evino modno izdanje koje vam se najviše svidjelo.

Eva Longoria Baston u haljini dizajnera Tonyja Warda u Cannesu - 2 Eva Longoria Baston u haljini dizajnera Tonyja Warda u Cannesu (Foto: Profimedia)

Izgleda poput boginje: Eva Longorija "pomela" je crveni tepih u Cannesu Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 2 Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 5 Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 3 +2 Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 4

Famozno izdanje: Haljina od 40 dolara u kojoj je Eva Longoria prvi put došla u Cannes Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 5 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 3 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 4 +8 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju