Skupocjene toalete obavezne su na najglamuroznijim crvenim tepisima, no za Evu Longoriju to nije bilo pravilo kada se 2005. godine prvi put pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu. Zvijezda serije "Kućanice" tada je bila u centru pozornosti, kao i njezina zlatna haljina za koju mnogi nisu mogli vjerovati koliko košta.

Galerija Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 5 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 3 Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 4 +8 Zlatna haljina koja ocrtava siluetu Evi je pristajala savršeno

Naime, Eva Longoria za svoj prvi crveni tepih u Cannesu odjenula je haljinu od tankog pletiva zlatne boje koja nije bila dizajnerska već kupljena u trgovini na Melrose aveniji u Los Angelesu i koštala je svega 40 dolara. Eva je haljinu kupila prije, nevezano za Cannes, te ju je izvukla iz svog ormar smatrajući da će biti sjajan odabir za prestižni festival i premijeru filma "Dobro čuvane laži" kojoj je tamo nazočila.

Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 6 Eva Longoria za svoj prvi crveni tepih u Cannesu odabrala je vlastitu haljinu (Foto: Guliver image)

Tada još nisam imala pojma što je Cannes, osvrnula se glumica na svoje prvo pojavljivanje na tom filmskom festivalu prije 19 godina. Iako danas bira puno glamuroznije i skuplje toalete, ta zlatna haljina za taj trenutak nije mogla biti bolji odabir. Jednostavna kreacija otvorenih leđa koja ocrtava siluetu tijela Evi je pristajala savršeno, a glumica ju je kombinirala sa zlatnim torbicom u obliku valjka, zlatnim narukvicama i zlatnim sandalama s tankim remenčićima.

Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 1 Zlatna haljina koja ocrtava siluetu Evi je pristajala savršeno (Foto: Guliver image)

Oduševljeni njezinom pojavom, mnogi su je pitali otkud je haljina te ostali začuđeni odgovorom da ju je kupila u običnom butiku i platila 40 dolara. Njezini obožavatelji su pak nedavno komentirali kako je ta haljina ljepša od većine današnjih koje nose holivudske zvijezde.

Nije stvar u haljini, nego u ženi koja nosi haljinu, objasnila je Eva Longoria, česta gošća Filmskog festivala u Cannesu, koji se ove godine održava od 14. do 25. svibnja. Hoće li ga lijepa Latina posjetiti i ove godine ostaje nam da vidimo, a u fotogaleriji na početku teksta prisjetiti se i Evinih recentnijih modnih izdanja iz Cannesa.

Eva Longoria u Cannesu 2023. godine Eva Longoria u Cannesu 2023. godine (Foto: Guliver image)

Eva Longoria u Cannesu 2019. godine Eva Longoria u Cannesu 2019. godine (Foto: Guliver image)

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 4

Julia Roberts u Cannesu: Ovako se odijevate kada nikog ne želite zasjeniti Julia Roberts u Cannesu Julia Roberts u kombinezonu modne kuće Louis Vuitton Dijamantna ogrlica draguljarske kuće Chopard koju je Julia Roberts nosila u Cannesu +2 Julia Roberts

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju