Otkako su Warner Bros i Mattel 2019. godine najavili nadolazeći film o kultnoj lutki Barbie, nestrpljenje svakim danom raste sve više.

Galerija Barbie Barbie Margot Robbie u ulozi Barbie +4 Margot Robbie i Ryan Gosling

O najnovijoj filmskoj avanturi američke redateljice Grete Gerwig ne prestaje se pričati već par godina, a sad napokon imamo priliku malo dublje zaviriti u ružičasti svijet najpopularnije lutke na svijetu.

O snimanju filma Barbie šuška se još od 2014. godine, kada je prava na snimanje imao studio Sony Pictures. Nakon što je njihov ugovor istekao prava su pripala studiju Warner Bros koji je za glavnu ulogu odabrao glumicu Margot Robbie.

Nedugo nakon toga doznali smo da je uloga Kena pripala Ryanu Goslingu, glumcu koji je brojne žene dotaknuo svojim ulogama u romantičnim komedijama.

Barbie Margot Robbie i Ryan Gosling (Foto: Profimedia)

Na oduševljenje nestrpljive publike, sinoć je izašao trailer za najnoviju Barbie, koju ćemo na velikim platnima gledati od 21. srpnja ove godine.

U prvom teaser traileru, koji je izašao krajem prošle godine, imali smo priliku vidjeti Barbie koja izgleda isto kao Mattelova prva, originalna lutka iz 1959. godine.

Barbie Scene iz nadolazećeg filma Barbie (Foto: Profimedia)

Prugasti kupaći kostim i glas naratorice koja govori kako su lutke postojale otkako su postojale i djevojčice – bio je baš dobar uvod u priču koju s istim žarom čekaju sve generacije.

U novom traileru možemo vidjeti zapetljanu ljubavnu priču između Barbie i Kena, ali radnja je još uvijek tajna. Osim ružičastih, raspjevanih i rasplesanih kadrova, novi trailer nam je otkrio i dio glumačke postave, među kojima je i Dua Lipa.

Ryan Gosling u ulozi Kena "Nije dovoljno zgodan za nju": Nova uloga Ryana Goslinga podijelila mišljenja žena

Velika mi je čast preuzeti ovu ulogu i producirati film za koji vjerujem da će imati iznimno pozitivan utjecaj na djecu i publiku diljem svijeta, rekla je Margot Robbie u priopćenju za američke medije i dodala kako je film Barbie u službi promicanja samopouzdanja, znatiželje i komunikacije, a samim time i osnaživanja djece.

Barbie Margot Robbie kao prva Barbie iz 1959. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju