Četvrto izdanje konferencije održat će se 24. ožujka 2022. online, a otvorit će ga međunarodna stručnjakinja u području organizacijske kulture, Annie Coleman iz Velike Britanije

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u svom četvrtom izdanju bavi se izazovima liderstva u hibridnom načinu rada te rješenjima koja za njih nalaze ženske vještine vodstva koje zaposlenicima pomažu vratiti osjećaj pripadanja i svrhe kao temelj visoke produktivnosti i inovacija.

Konferenciju će iz Velike Britanije otvoriti Annie Coleman, bivša direktorica za organizacijsku kulturu UniCredit Grupe, a pridružit će joj se i Robert Baker, direktor tvrtke za razvoj ljudskih potencijala, Potentia Talent Consulting Limited te višestruko nagrađivani zagovornik unaprjeđenja položaja žena u poslovnom svijetu.

Svoju viziju ženskih vještina vodstva u hibridnoj budućnosti poslovanja dat će i dr. Maja Zelihić, prodekanica na Forbesovom studiju za poduzetništvo i tehnologiju na Sveučilištu u Arizoni, koju je magazin Global Leaders nedavno uvrstio među 100 najinspirativnijih osoba na svijetu zajedno s liderima poput Elona Muska, Richarda Bransona i Jeffa Bezosa.

The Art of Feminine Leadership promovira ženske vještine vodstva.

Sudionike očekuje još zanimljivih govornika i panelista, a cjelokupni program i raspored bit će objavljen krajem veljače. Osobito će interesantan biti panel na temu „Inovacije kroz poslovne prakse koje u središte stavljaju ljude“, a na kojem će sudionici imati priliku čuti bogata iskustva i stavove uspješnih domaćih imena o razvijanju raznolikih timova i stvaranju inovativnih poslovnih okruženja budućnosti.

Konferenciju organizira Tanja Džido, osnivačica platforme Shhhefica koja od veljače 2017. služi kao platforma za umrežavanje, inspiraciju i osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim ženama proći slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. Za svoj je rad nagrađena brojnim priznanjima te je autorica knjige Budi Shhhefica svog života.

Ulaznice je do 24. veljače 2022. moguće kupiti po earlybird cijeni putem maila conference@shhhefica.com, a sve novosti o konferenciji možete pratiti na mrežnoj stranici www.conference.shhhefica.com.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju