Slažete li se da je Jason Momoa jedan od najseksepilnijih muškaraca današnjice? Poznati glumac izgleda poput Apolona, a krupna građa, duga kosa i prodorni pogled samo su neki od aduta koji su ga i ove godine stavili na sam vrh popisa najzgodnijih frajera na svijetu.

  Galerija Jason Momoa Jason Momoa Jason Momoa +12 Jason Momoa

Momoa je svjestan svog zamamnog izgleda, a za časopis Men's Health u jednom je intervjuu rekao kako je za sve zaslužna genetika. Osim genetike, naravno, ključan je i svakodnevni trening, a Jason je nekoliko puta javno priznao da najviše voli vježbati na svježem zraku.

Havajci su veliki ljudi. Stalno se penjem po stijenama – možda sam zapravo majmun. Volim riskirati, visjeti naglavačke, oduvijek sam se volio penjati po drveću i ljuljati se na povjetarcu, dodao je u jednom od intervjua.

Jason Momoa Jason Momoa (Foto: Profimedia)

Zgodni glumac je na samome početku karijere bio model, a vrlo mlad se zaljubio u glumu. Nakon što je talent izbrusio u havajskom Baywatchu, osvojio je srca žena ulogom muževnog Khala Droge u HBO-ovom hitu Igra prijestolja. Nakon Conana i Aquamena – to je bilo to – žene nisu mogle prestati gledati u njega, a njegova je muževnost inspirirala i brojne muškarce.

Upečatljivu pojavu još zanimljivijom čini njegov modni stil. Momoa ruši predrasude o tome kako se muškarci trebaju odijevati jer je njegova najdraža boja – ružičasta.

Ružičasta je prekrasna boja, a ja sam prilično siguran u svoju muškost.

Redovito se pojavljuje u pinky izdanju – od crvenih tepiha, preko fotografija u magazinima pa sve do privatnih izdanja.

Jason Momoa Jason Momoa (Foto: Profimedia)

U rumenim nijansama najbolje se osjeća, a o svojoj ljubavi prema društveno etiketiranoj ženskoj boji jednom je prilikom govorio na Oscarima, kada je nosio baršunasto ružičasto odijelo, koje je simpatično upario s gumicom za kosu u boji lososa.

Ružičasta je prekrasna boja, a ja sam prilično siguran u svoju muškost, rekao je tada. Dodao je da je za to zaslužna i prilično konzervativna sredina u kojoj je odrastao. Tada si nije mogao priznati da svi mi u sebi imamo i mušku i žensku stranu – a sada mu je to vrlo jasno.

Jason Momoa i Lisa Bonet na 91. dodjeli nagrada Oscar - 2 Jason Momoa: Kad se sruše predrasude o tome kako se "muškarčina" treba odijevati

Jason Momoa na bazenu - 2 Jason Momoa na bazenu: Mišićavi "bog" čiju muževnost ne umanjuje ni lepeza u ruci

Zgodni glumac prvog dana kolovoza slavi svoj 44. rođendan. Bacite oko u našu galeriju na početku teksta i uvjerite se da i mačo muškarcu ružičasta može stajati besprijekorno.

Jason Momoa Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: Profimedia)

10 fotografija slavnih muškaraca koje dokazuju da džentlmeni još postoje David i Victoria Beckham Jason Momoa i kolegica Hera Hilmar Tom Cruise i vojvotkinja Catherine Middleton +6 George Clooney i Amal Clooney

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju