Mnogi ga smatraju oličenjem muževnosti, a glumac Jason Momoa javnost je sada počastio i svojim fotografijama s bazena.

Galerija

 

Glumac Jason Momoa sa suprugom Lisom Bonet i njihovom djecom, kćeri Lolom i sinom Nakoa-Wolfom ljetne praznike provodi u Veneciji. Obitelj je prošetala gradom, a 39-godišnji Jason privukao je pažnju odjeven u hlače šireg kroja na crno-bijele pruge, dok je oko zapešća nosio baršunastu scrunchy gumicu, koja je postala zaštitni znak mišićavog glumca.

Mnogi ga smatraju oličenjem muževnosti, a glumac Jason Momoa javnost je sada počastio i svojim fotografijama s bazena

Njegova supruga nosila je lepršavi maksi haljinu sitnijeg bijelo-crnog uzorka, a zanimljivo je i da su supružnici i njihova djeca nosili isti model natikača, samo u drugoj boji – Lisa crne, Jason prljavo bijele nijanse, 11-godišnja Lola maslinasto zelene, a 10-godišnji Nakoa-Wolf boje pijeska. Zgodni glumac kasnije se presvukao u košulju havajskog uzorka, kosu je svezao spomenutom scrunchy gumicom, a u ruci je držao lepezu kojom se hladio.

No mnogima vjerojatno najzanimljivije izdanje Jasona Momoe na ljetovanju bilo je ono na bazenu, na koji je glumac, naravno, došao bez majice i u kratkim hlačicama. I dok mišićavi "bog" uživa na bazenu, mi uživamo u pogledu na njegov torzo i čitavu pojavu čiju muževnost ne može umanjiti ni lepeza u ruci ni scrunchy oko zapešća.

Jason Momoa na bazenu - 1
Jason Momoa uživa na bazenu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju