Više od deset godina prošlo je od svečane proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Galerija Središnja proslava povodom priključivanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Središnja proslava povodom priključivanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Inauguracija Zorana Milanovića +5 Izložba i dodjela nagrada Viktor Kovačić u Uredu predsjednika

Mjesto među nazočnima tada je imala i Sanja Musić Milanović, supruga tadašnjeg premijera Zorana Milanovića, koja je oduševila elegantnom bijelom haljinom jednostavnog kroja koju je uparila s crvenim cipelama s visokom potpeticom i mašnom.

Otada do danas Sanja Musić Milanović postala je, između ostalog, prva dama, a u budućnosti će, ako se ostvare planovi njezina supruga, opet biti premijerova supruga.

Središnja proslava povodom priključivanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Središnja proslava povodom priključivanja Republike Hrvatske Europskoj uniji (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Uloge su to zbog kojih, između ostalog, privlači pozornost javnosti i svojim modnim odabirima.

U galeriji na početku teksta izdvojili smo njezinih sedam izdanja koja su posljednjih desetak godina izazvala najviše pozornosti.

Sanja Musić Milanović u životinjskom uzorku Sanja Musić Milanović u životinjskom uzorku (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Osim izdanja sa spomenute proslave, tu su i njezini odabiri za suprugovu inauguraciju, susret sa španjolskim kraljevskim parom, ali i izdanja s kojima je pokazala dozu modne odvažnosti, poput haljine sa životinjskim uzorkom koju je nosila na sastanku pedijatara Dalmacije u Kninu u lipnju 2020. godine.

Haljina za bal Sanje Musić Milanović s kojom se ne može fulati Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 4 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 1 +0 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 3

Nakit je top: Rokersko izdanje Sanje Musić Milanović u ziheraškoj boji Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović s redateljem Igorom Mirkovićem +3 Sanja Musić Milanović u crnom izdanju na premijeri filma Slatka Simona

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju