U hotelu Esplanade u Zagrebu sinoć je održan Liječnički bal povodom 150. obljetnice osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskoga liječničkog zbora.

Galerija Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 4 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 1 +0 Sanja Musić Milanović sa suprugom Zoranom na Liječničkom balu

Sanja Musić Milanović plijenila je pažnju na Liječničkom balu u Zagrebu na kojem se pojavila u društvu supruga.

Liječnički bal je humanitarna manifestacija kojoj je glavni cilj prikupiti sredstva u različite dobrotvorne svrhe. Ove godine prihod će biti doniran za osnivanje Kluba Škole Narodnog zdravlja Andrije Štampara, Medicinskog fakulteta i Hrvatskog liječničkog zbora.

Kako i priliči situaciji, prva dama za ovu je priliku nosila balsku haljinu. Točnije, odlučila se za dugu večernju haljinu napravljenu od podatne svjetlucave tkanine u crnoj boji koja je na suptilan način naglasila njezinu ženstvenu siluetu.

Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović sa suprugom Zoranom na Liječničkom balu (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Odbrala je haljinu jednostavnih linija s dugim rukavima, okruglim izrezom na vratu i suknjom A kroja koja dodatno naglašava struk.

Ispod haljine, pak, provirivale su crne elegantne cipele, a cijelo izdanje zaokružila je upečatljivim parom visećih naušnica. Dašak kolorita ponudio je njezin crveni ruž, a koji je odigrao divan kontrast ostatku ove elegantne modne kombinacije.

Sanja Musić Milanović ljubiteljica je svevremenske klasike. Za svečane prilike rado bira crne haljine koje odišu elegancijom i profinjenošću.

Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 4 Crveni ruž i upečatljive viseće naušnice zaokružile su izdanje prve dame (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Nakit je top: Rokersko izdanje Sanje Musić Milanović u ziheraškoj boji Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović s redateljem Igorom Mirkovićem +3 Sanja Musić Milanović u crnom izdanju na premijeri filma Slatka Simona

I sako je top: Kombinacija Sanje Musić Milanović koja šalje važnu poruku Sanja Musić Milanović u crvenoj haljini Sanja Musić Milanović u crvenoj haljini Sanja Musić Milanović u crvenoj haljini +2 Sanja Musić Milanović u crvenoj haljini

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju