Obiteljske komedije mnogima su najdraži žanr za vrijeme blagdana. Bez obzira na filmske ukuse, dva sata smijeha i zajedničkog druženja s obitelji neprocjenjivi su trenuci koje bismo trebali proživljavati što češće.

Galerija Family Switch Family Switch Family Switch +3 Scene iz filma

Priče o zamjeni tijela nisu neka novost, ali nam svejedno izazovu osmijeh na lice svaki put kad ih pogledamo. Šašavi petak, Pravi komad, Ponovno 17 i Od klinke do komada – samo su neki od naslova koji su obilježili početak 2000-ih.

U filmu Od klinke do komada iz 2004. Jennifer Garner dobro nas je zabavila i baš nas je zato oduševila vijest da izlazi film slične tematike u kojemu je Garner također protagonistica. Nova Neflixova komedija Obiteljska zamjena (Family Switch) samo što nije izašla na poznatu streaming platformu, a komentari su već odlični.

Family Switch Scene iz filma "Obiteljska zamjena" (Foto: Netflix)

Nije ovo film koji ćemo gledati više puta jer nas je oduševila njegova kvaliteta, ovo je jedan od naslova koji će nas opustiti, izmamiti nam osmijeh na lice i pomoći nam da mozak pošaljemo na pašu. Najnoviju američku obiteljsku komediju režirao je McG, a napisali su je Adam Sztykiel i Victoria Strouse.

Family Switch Scene iz filma "Obiteljska zamjena" (Foto: Netflix)

Glavne uloge pripale su šarmantnoj Jennifer Garner i urnebesnom Edu Helmsu koji glume Jess i Bill Walker, roditelje zaigranih tinejdžera. Oni, baš kao i većina modernih roditelja, pokušavaju žonglirati između osobnih i dječjih želja i potreba i svim se silama trude držati obitelj na okupu, znajući da djeca rastu i postaju sve neovisnija.

Baš kao što nam je to opisala simpatična priča o Šašavom petku, ova se obitelj nađe u vrlo nezgodnoj situaciji, nakon što posjete sasvim pogrešan astrološki opservatorij. Mama, tata, sin, kći, beba i pas nađu se u totalnom kaosu kad shvate su međusobno zamijenili tijela.

Jedini način za povratak u realnost je vrijedna životna lekcija koju će svaki pojedinac iz ove obitelji morati naučiti - i primijeniti. Nimalo lak zadatak je pred njima, a ova simpatična komedija sve je samo ne plitka – jer nas između redaka uči onim temeljnim životnim vrijednostima i opominje nas da bismo trebali usporiti tempo, posebno ako primijetimo da smo zanemarili vlastitu obitelj.

Ovaj film možete pogledati već od četvrtka 30. studenog na Netflixu.

Family Switch Scene iz filma "Obiteljska zamjena" (Foto: Netflix)

Novi Netflixov božićni film govori o prijateljstvu i samo što nije izašao Najbolji Božić ikad Najbolji Božić ikad Najbolji Božić ikad +1 Najbolji Božić ikad

10 filmova zbog kojih ćete večer provesti zavaljeni u kauč Kadar iz filma Bezvremenska Adaline Dnevnik Bridget Jones Kad je Harry sreo Sally +6 Daleko

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju