Ceremonija otvaranja 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu jučer navečer okupila je brojne velike glumačke zvijezde, a među njima je bila i Jane Fonda, koja je svojim besprijekornim izdanjem zaista oduševila.

Galerija Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu +2 Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu

Diva Jane Fonda pojavila se u prekrasnom crnom kombinezonu dugih rukava s V-izrezom s cvjetnim aplikacijama i perlama u struku, a ta je kreacija izišla iz radionice Elie Saab.

Preko kombinezona prebacila je ogrtač sa životinjskim uzorkom i tako svemu dodala malo drame i puno stilske igre, a njezini su modni dodaci bili srebrni: ogrlica, narukvica, naušnice i cipele s visokom potpeticom. Jarkiju boju cijelom je outfitu dodala crvenim ružem za usne.

Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu (Foto: Profimedia)

Svoje je srebrne uvojke nosila savršeno isfenirane i zabačene na jednu stranu te je frizura odavala dašak pravog glamura.

Jučer se Jane Fonda na balkonu čuvenog kanskog hotela Martinez pojavila ležerna i opuštena, u kućnom ogrtaču, pokazavši tako da se ne mora i ne želi nikome dokazivati i u svakom trenutku biti našminkana i besprijekorno odjevena. S godinama itekako dolaze samopouzdanje i iskustvo te umijeće neopterećenog uživanja u životu.

Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u Cannesu (Foto: Profimedia)

Takvim nas je stavom Jane Fonda sve osvojila, a savršenim izdanjem s crvenog tepiha pokazala da i modu i stil ima u malom prstu te da ravnopravno uz bok može stati i triput mlađim kolegicama.

Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u Cannesu (Foto: Profimedia)

Jane Fonda: Ovako se u 86. godini života nosi bijelo odijelo Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 5 Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 1 Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 7 +3 Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 6

Joan Collins će imati 90: 10 slavnih žena koje "rasturaju" s 80 i više godina Joan Collins (89 godina) Joan Collins (89 godina) Blythe Danner (80 godina) +7 Holland Taylor (80 godina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju