Danas se službeno otvara 77. izdanje Filmskog festivala u Cannesu. Američka redateljica i scenaristica Greta Gerwig predsjednica je žirija koji će odabrati novog dobitnika prestižne Zlatne palme.

Galerija Josephine Langford i Jane Fonda u Cannesu uoči otvaranja 77. filmskog festivala Bella Hadid u hotelu Martinez 2022. Cindy Bruna u hotelu Martinez 2023. +5 Elle Fanning u hotelu Martinez 2023.

Brojne filmske zvijezde pristižu u Cannes i spremaju se za šetnju Croisettom, kanskom promenadom, a većina ih odsjeda u slavnom hotelu Martinez.

Tradicionalno poziraju fotografima koji tijekom festivala danonoćno dežuraju ispred hotela, u iščekivanju poznatih imena.

Bella Hadid u hotelu Martinez 2022. Bella Hadid u hotelu Martinez 2022. (Foto: Profimedia)

Bila bi prava šteta doći u hotel Martinez i ne iskoristiti predivan pogled s njegovih balkona za pokoju instagramsku fotku, pa zvijezde spremno odrađuju snimanja sa svojim timovima i pritom mahnu okupljenim fotografima.

Josephine Langford i Jane Fonda u Cannesu uoči otvaranja 77. filmskog festivala Josephine Langford na balkonu hotela Martinez (Foto: Profimedia)

Primjerice, australska glumica Josephine Langford jučer je promijenila dvije glamurozne haljine za fotografiranje na balkonu.

S druge strane, Jane Fonda nije se zamarala glamurom. Holivudska legenda u 87. godini života prednost ipak daje udobnosti pa je u pogledu na morsko plavetnilo uživala odjevena u – kućni ogrtač.

Jane Fonda na balkonu hotela Martinez Jane Fonda na balkonu hotela Martinez (Foto: Profimedia)

Udobnost preferira još jedna legenda. I Helen Mirren odabrala je mekani ogrtač za svoje pojavljivanje na balkonu hotela Martinez 2022. godine.

Helen Mirren u hotelu Martinez 2022. Helen Mirren u hotelu Martinez 2022. (Foto: Profimedia)

Obožavana francuska glumica Sophie Marceau iste je godine snimljena kako jede breskvu u ležernom kanskom modnom izdanju.

Sophie Marceau u hotelu Martinez 2022. Sophie Marceau u hotelu Martinez 2022. (Foto: Profimedia)

Blake Lively i Ryan Reynolds na crvenom tepihu Filmski festival u Cannesu: 10 haljina koje su ispisale povijest

Eva Longoria u haljini od 40 dolara u Cannesu 2005. godine - 5 Famozno izdanje: Haljina od 40 dolara u kojoj je Eva Longoria prvi put došla u Cannes

Slika nije dostupna Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu

Naomi Campbell u svjetlucavom izdanju 12 spektakularnih izdanja: Slavne žene iznad 50 koje su u Cannesu ukrale svu pozornost

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju