Premijera filma "Transat" Ivice Kostelića održala se u ponedjeljak u Zagrebu.

Galerija Janica Kosteliić na premijeri filma Transat Janica Kosteliić na premijeri filma Transat Janica Kosteliić na premijeri filma Transat +7 Janica Kostelić na svečanom prijemu povodom Dana državnosti 2015.

Film prati avanture Ivice Kostelića kroz ultradugu regatu "Transat Jacques Vabre" koju je u studenom 2021. godine odjedrio sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom. Podsjetimo, nakon povlačenja iz profesionalnog skijanja, Ivica se posvetio upravo oceanskom jedrenju.

Na premijeru filma stigli su prijatelji i obitelj proslavljenog skijaša, a među njima i njegova sestra Janica Kostelić.

Naša najbolja skijašica na premijeru je stigla u ležernom izdanju. Nosila je bijeli džemper ukrašen efektnim višebojnim uzorkom u kombinaciji s crnim hlačama, dok je u ruci držala ružičastu jaknu brenda Navahoo.

Janica Kosteliić na premijeri filma Transat Janica Kosteliić na premijeri filma Transat (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Radi se o prijelaznoj jakni koja je namijenjena za kišno razdoblje. Jakna ima blago punjenje, kapuljaču i bočne džepove te se može stegnuti u struku.

Ružičasta jakna brenda Navahoo Ružičasta jakna brenda Navahoo (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Model nosi naziv "Deike" i dolazi u raznim bojama te veličinama od XS do XXL.

Janica je svoju kombinaciju prilagodila ležernoj atmosferi na premijeri, a inače je poznata kao osoba koja u svojim rijetkim pojavljivanjima u javnosti vodi računa o kodeksu odijevanja i bira nepogrešive kombinacije. Dio njezinih pojavljivanja u prošlosti možete vidjeti u galeriji na početku teksta.

Poznate Hrvatice u ulozi vjenčane kume: Kako su se odjenule za važnu prigodu? Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Fantastična kumska haljina Janice Kostelić Janica Kostelić je vjenčana kuma Hrvoja Brlečića +1 Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Top 5 izdanja Janice Kostelić: Od nezaboravne haljine do elegantnog kombinezona Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Janica Kostelić na dodjeli nagrade Nogometni Oscar Janica Kostelić na donatorskom koncertu za Vukovarski vodotoranj +3 Janica Kostelić na svečanom primanju povodom Dana državnosti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju