Japanke na petu opet su se vratile na ulice. Čini se da kontroverzni model sandala oko kojeg već nekoliko sezona vladaju podijeljena mišljenja i dalje ima dovoljno pobornica, pa je i ove godine dobio mjesto u modnim kombinacijama i na policama trgovina.

Galerija

Cipela koja je jednima top, a drugima teški flop, doživjela je svoj veliki povratak tijekom ljeta 2019. godine. Japanke na petu tada su nosile brojne slavne dame, od Kim Kardashian do Katie Holmes. Bilo ih je nemoguće izbjeći.

I otada se vraćaju svako ljeto, pa tako i ovo. Javno mišljenje ostalo je podijeljeno, a Kendall Jenner na strani je onih kojima se ovaj model ljetne obuće sviđa pa se u japankama na petu nedavno prošetala ulicama Los Angelesa.

U svakom slučaju, sviđale vam se one ili ne, čini se da japanke na petu nikamo ne idu i da će biti dio modnih kombinacija u mjesecima pred nama. Unatoč povijesti japanki koja se uglavnom tiče odlazaka na plažu, ta cipela uspjela se  prometnuti u elegantni model koji jako vole pobornice minimalističkog stila.

Ankete

(8718) Japanke s visokom potpeticom su mi...

rezultati povratak glasova72
rezultati

Dobro je to što je sve, pa tako i ovo, stvar osobnog odabira. Ako vam se sviđaju japanke na petu, vaš par možda se krije u našoj galeriji, a ako vam se ne sviđaju, pregršt je drugih modela među kojima možete birati svoj omiljeni ljetni par obuće.

Kendall Jenner u japankama na petu
Kendall Jenner u japankama na petu (Foto: Profimedia)