Napokon nam je stiglo toplo i stabilno vrijeme, a mnogi su produženi vikend iskoristili za odlazak na hrvatsku obalu. Iako ljeto službeno još nije počelo, nekima je more odavno dovoljno toplo za kupanje.

Zato sada razmišljamo i o odjeći za plažu. Tunika je mnogim ženama nezaobilazan komad kada je u pitanju odlazak na ljetovanje, ali i svakodnevica u gradu.

U originalu tunike nisu imale gumbe nego su se navlačile preko glave, ali s vremenom su izgubile to dizajnersko obilježje tj. u ponudu su stigli i modeli na kopčanje.

Tako danas u trgovinama pod tim nazivom možete pronaći modele koji vizualno zapravo izgledaju kao haljina ili pak one koji vas odmah asociraju na dugaču košulju.

  Slika nije dostupna Zatvorene do grla, ali itekako ženstvene: 15 haljina za odlazak na kavu, posao i svadbu

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Maksi haljina bez mane koja obožava i XXS i XXL ženske figure

Njihova najvažnija značajka zapravo i jest dužina. Tunike mogu biti maksi ili midi kroja i volimo ih zato što su zapravo vrlo svestrane te u nekim prigodama mogu odglumiti i haljine.

Danas smo za vas pronašli modele u kojima bez problema možete otići na plažu, ali ih možete nositi i u grad. Samostalno kao zamjena za haljinu ili uz hlače - ove višenamjenske tunike bile bi sjajan dodatak svakom ormaru.

Odabrane modele razgledajte u našoj galeriji i inspirirajte se za ljetni šoping.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju