Napokon nam je stiglo toplo i stabilno vrijeme, a mnogi su produženi vikend iskoristili za odlazak na hrvatsku obalu. Iako ljeto službeno još nije počelo, nekima je more odavno dovoljno toplo za kupanje.

Galerija

Zato sada razmišljamo i o odjeći za plažu. Tunika je mnogim ženama nezaobilazan komad kada je u pitanju odlazak na ljetovanje, ali i svakodnevica u gradu.

U originalu tunike nisu imale gumbe nego su se navlačile preko glave, ali s vremenom su izgubile to dizajnersko obilježje tj. u ponudu su stigli i modeli na kopčanje.

Oysho, 169 kn
Oysho, 169 kn (Foto: Oysho)

Tako danas u trgovinama pod tim nazivom možete pronaći modele koji vizualno zapravo izgledaju kao haljina ili pak one koji vas odmah asociraju na dugaču košulju.

 

Njihova najvažnija značajka zapravo i jest dužina. Tunike mogu biti maksi ili midi kroja i volimo ih zato što su zapravo vrlo svestrane te u nekim prigodama mogu odglumiti i haljine.

Danas smo za vas pronašli modele u kojima bez problema možete otići na plažu, ali ih možete nositi i u grad. Samostalno kao zamjena za haljinu ili uz hlače - ove višenamjenske tunike bile bi sjajan dodatak svakom ormaru.

Odabrane modele razgledajte u našoj galeriji i inspirirajte se za ljetni šoping.

Massimo Dutti, 599 kn
Massimo Dutti, 599 kn (Foto: Massimo Dutti)