Najnoviji trendovi u uređenju nalažu da pokušamo zaobići skupe, dizajnerske predmete i da se fokusiramo na restauraciju postojećih ili pak na kupovinu jeftinijih primjeraka koje možemo pronaći u internetskim trgovinama i tako spasiti kućni budžet od nepotrebnih troškova.

Galerija Jastuk u obliku cvijeta s AliExpressa Jastuk u obliku cvijeta s AliExpressa Jastuk u obliku cvijeta s AliExpressa +5 AliExpress, od 2,73 eura

AliExpress je carstvo ideja s neograničenim mogućnostima, a ako svome domu želite dodati nježnu, zaigranu i veselu notu, pročitajte sljedeće retke jer vam donosimo ideju za tako sladak dodatak domu.

Pastelni jastuci u obliku cvijeta s AliExpressa u kratkom su roku osvojili društvene mreže. Nije ni čudno što iskaču iz paštete jer su tisuće zadovoljnih korisnika podijelile svoje oduševljenje na stranicama te internetske trgovine.

Jastuk u obliku cvijeta s AliExpressa AliExpress, od 2,73 eura (Foto: AliExpress)

Bilo da ste ljubitelji nježnih i simpatičnih detalja za dom ili dragu osobu želite iznenaditi efektnim poklonom, pastelni jastuci bit će savršen izbor.

Izrađeni su od mekanog i kvalitetnog materijala pa ih možete staviti na travnjak i tako oduševiti prijatelje koje ste pozvali na druženje na otvorenom.

Jastuk u obliku cvijeta s AliExpressa AliExpress, od 2,73 eura (Foto: AliExpress)

Njima možete ukrasiti bilo koju prostoriju u domu, a dolaze u nekoliko različitih dimenzija – maleni od 27 centimetara, srednji od 45 centimetara i veliki od 65 centimetara.

Vibrantne nijanse njihov su glavni adut, a možete ih naručiti u širokoj paleti boja, od bijele preko pastelnih nijansi pa sve do šarenih primjeraka koji djeluju pošpricano.

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Cijena malenog jastuka je 2,73 eura, srednjeg 10,42 eura, a velikog 15,14 eura. Ako su vam se svidjeli efektni cvjetovi koji oduševljavaju mekoćom, možete ih pronaći na stranicama AliExpressa.

Jastuk u obliku cvijeta s AliExpressa AliExpress, od 2,73 eura (Foto: AliExpress)  

15 fotografija koje dokazuju da povoljni detalj svaku dnevnu sobu može učiniti ljepšom i posebnijom Dekorativni jastuci u dnevnom boravku Dekorativni jastuci u dnevnom boravku Dekorativni jastuci u dnevnom boravku +11 Dekorativni jastuci u dnevnom boravku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju