Zagreb Burger Festival koji se od 12. do 22. rujna održava na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, u narednim danima okupit će brojne gurmane koji će se nakon slanih zalogaja moći i zasladiti.

Galerija Restoran RougeMarin na Zagreb Burger Festivalu predstavlja svoj Unicorn Milkshake (u sredini) Mliječni šejk sa sladoledom od vanilije, coulisom od maline i jednorogom od šauma Čokoladni šejk restorana RougeMarin +0 Šejk s karamelom restorana RougeMarin (28 kuna)

U raznolikoj ponudi posebno se ističe jedan poseban desert. U pitanju je Unicorn Milkshake zagrebačkog restorana RougeMarin.

Ljubiteljice magičnih jednoroga mogao bi oduševiti ovaj šejk napravljen od mlijeka, sladoleda od vanilije i coulisa od maline.

Ružičasti džin Sljezovi kolačići i jednorozi u jednom: Novi džin za magična druženja s prijateljicama

Uz nezaobilazni šlag zahvaljujući kojeg jednorogo od šauma "plovi" na vlastitim oblačićima, šejk je ukrašen raznim dodacima poput bombona, sljezovih kolačića, lizalica i vafla.

Osim jednorog-šejka, ovisnici o slatkom na štandu RougeMarina moći će probati i šejk od čokolade i karamele.

Mliječni šejk sa sladoledom od vanilije, coulisom od maline i jednorogom od šauma Mliječni šejk sa sladoledom od vanilije, coulisom od maline i jednorogom od šauma (36 kuna) (Foto: Bojan Haron Markičević)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju