Za sve one koji muku muče s omraženim zastavicama na rukama i žele ostvariti prekrasno tonirane i snažne ruke, donosimo vježbu s kojom ćete se zauvijek pozdraviti s tim izvorom nesigurnosti.

Galerija Vježba Vrtlog Vježba Vrtlog Vježba Vrtlog +3 Vježba Vrtlog

Kako je 21 dan potreban da biste usvojili zdrave navike i okrenuli novu stranicu u svome životu, kreirali smo Fit izazov s našom trenericom Ninom uz koju ćete transformirati svoje tijelo i postići zavidne rezultate. Svaki ćete dan uz nas naučiti pravilno izvoditi vježbe, zdravo se hraniti, poboljšati tonus svoje kože i tako tijelu učiniti uslugu. Pridružite se Fit izazovu i zajedno s nama postanite najbolja verzija sebe.

VJEŽBA – VRTLOG
Vježba Vrtlog Vježba Vrtlog Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Stanite u uspravan stojeći položaj i raširite ruke. Ruke moraju biti u visini ramena i blago pogrčene u laktovima. Počnite ih okretati prvo u jednu stranu – prema nazad, a potom u drugu stranu – prema naprijed. Pazite da je širina stopala jednaka širini ramena, a ostatak tijela držite čvrstim. Vježbu izvodite 60 sekundi, od toga 30 sekundi u jednom smjeru i 30 sekundi u drugom.

Prilikom vježbanja važno je osjećati se dobro u svojoj koži. No takav osjećaj često mogu narušiti nepravilnosti na tijelu kojih se sramimo, kao i znoj i neugodni mirisi koji često dolaze u paketu s tjelovježbom. Koliko god znoj bio neugodan, njega se ne možete u potpunosti riješiti, ali kada su u pitanju mali nedostaci na koži poput dlačica, tu možete napraviti čuda.
Vježba Vrtlog Vježba Vrtlog Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Posvetite se sebi i prije negoli legnete u krevet pomoću uređaja Smoothskin Pure Mini IPL započnite svoj put prema glatkom tijelu bez malih, upornih nesigurnosti. Smoothskin Pure Mini IPL novi je uređaj iz obitelji Smoothskin koji donosi najsnažniju, ali ujedno i najsigurniju IPL tehnologiju na tržištu. Uređaj koristi svjetlo širokog spektra koje cilja melanin u folikulu dlake, gdje se potom svjetlosna energija pretvara u toplinsku i prekida ciklus rasta dlake. Zato je područje koje se tretira potrebno prije obrijati, a ne depilirati kako bi se folikul mogao tretirati.
Vježba Vrtlog Vježba Vrtlog Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Osim za veće površine poput nogu, Smoothskin Pure Mini IPL, idealan je i za teško dohvatljiva područja poput pazuha, bikini-zone i nausnica jer je malen i okretan. Za ovaj luksuzni tretman cijelog tijela kojeg možete raditi iz udobnosti svoga doma, potrebno je svega 10 minuta vašeg vremena. Prve rezultate možete vidjeti već nakon 4 tjedna korištenja, a treba ga koristiti jednom tjedno tijekom 12 tjedana kako biste postigli željene rezultate. Dlačice mogu doprinijeti pojačanom znojenju i stvaranju neugodnih mirisa, zato je ovaj mali, ali snažni uređaj pravi prijatelj svake žene jer će se pozabaviti s nesigurnostima svih onih koji vole svoje tijelo i brinu se o njemu.

Priključite se našem Fit izazovu i tijekom ovih 21 dana posvetite se sebi i učinite korak prema zdravijem i ugodnijem načinu života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju