Jelena i Novak Đoković nisu mogli poželjeti ljepši poklon za osmu godišnjicu braka, koju su proslavili u nedjelju. Upravo je na dan kada su slavili godišnjicu Novak Đoković osvojio svoj sedmi Wimbledon, pa je bračni par imao dvostruki razlog za slavlje.

Galerija Jelena Đoković na Wimbledonu u kratkoj haljini brenda Cecilie Bahnsen - 6 Jelena Đoković na Wimbledonu u kratkoj haljini brenda Cecilie Bahnsen - 2 Jelena i Novak Đoković na Wimbledonu +3 Jelena i Novak Đoković na svečanoj večeri nakon finala Wimbledona

Jelena Đoković u publici je navijala za supruga Novaka Đokovića, a nakon kraja meča srpski tenisač došao je supruzi, s kojom se zagrlio i poljubio. Jelena je srčano bodrila muža, a mnogima nije promakao outfit koji je plavokosa ljepotica odabrala za finale Wimbledona.

Jelena Đoković na Wimbledonu u kratkoj haljini brenda Cecilie Bahnsen - 2 Jelena i Novak Đoković na Wimbledonu (Foto: Guliver image)

Nosila je ružičastu haljinu voluminoznog mini kroja brenda Cecilie Bahnsen, na kojoj se ističu puf-rukavi, a zanimljiva je i straga jer ima gola leđa te vezanje na efektnu veliku mašnu.

Jelena Đoković na Wimbledonu u kratkoj haljini brenda Cecilie Bahnsen - 5 Jelena Đoković nosi haljinu brenda Cecilie Bahnsen (830 funti, oko 7379 kuna) (Foto: www.farfetch.com)

Romantičnu haljinicu od žakarda zgodnog cvjetnog reljefnog dezena Jelena je kombinirala uz bijele natikače s visokom potpeticom modne kuće Bottega Veneta, uz koje je odlično pasala bijela torbica s prošivima modne kuće Chanel.

Catherine Middleton u haljini s točkicama modnog brenda Alessandra Rich - 6 Catherine Middleton: Haljina s volanom i efektne štikle za finale Wimbledona

Nakon finala Wimbledona Jelena i Novak Đoković proslavili su veliku pobjedu na svečanoj večeri, a bračni par imao je još jedan razlog za slavlje jer im je upravo u nedjelju bila osma godišnjica braka.

Jelena Đoković na Wimbledonu u kratkoj haljini brenda Cecilie Bahnsen - 3 Jelena i Novak Đoković na svečanoj večeri nakon finala Wimbledona (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju