Finale teniskog turnira Wimbledon pratili su i članovi kraljevske obitelji, Catherine Middleton i princ William, koji su sa sobom poveli i svoje najstarije dijete, princa Georgea. Vojvotkinja Catherine imala je dužnost uručiti trofej pobjedniku Novaku Đokoviću, koji je u finalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa i tako sedmi put osvojio Wimbledon.

Galerija Catherine Middleton u haljini s točkicama modnog brenda Alessandra Rich - 6 Catherine Middleton u haljini s točkicama modnog brenda Alessandra Rich - 5 Catherine Middleton u haljini s točkicama modnog brenda Alessandra Rich - 1 +4 Catherine Middleton u štiklama modne kuće Alessandra Rich

Catherine Middleton, koja je pokroviteljica teniskog saveza Lawn, u četvrtfinalu Wimbledona navijala je za britanskog tenisača Camerona Norrieja, dok je u subotu pratila žensko finale, u kojem je pobjedu odnijela Elena Rybakina iz Kazakhstana. U nedjelju je pak sa suprugom Williamom i osmogodišnjim sinom Georgeom gledala muško finale, u kojem je Novak Đoković pobijedio australskog tenisača Nicka Kyrgiosa.

Catherine Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu Catherine Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu (Foto: AFP)

Vojvotkinja od Cambridgea pomno je izabrala i outfit za finale Wimbledona te je nosila elegantnu tamnoplavu haljinu s točkicama modnog brenda Alessandra Rich. Midi haljina pomalo retro dizajna ima naborane kratke rukave na lagani puf, V-izrez s velikom kragnom i mašnom, dok je struk dodatno naglašen šarmantnim volanom zvanim peplum. Catherine je već nosila kreacije s potpisom Alessandre Rich, a cijena ove rasprodane haljine iznosila je 1335 funti (oko 11.868 kn).

Catherine Middleton u haljini s točkicama modnog brenda Alessandra Rich - 5 Catherine Middleton uručila je pehar pobjedniku Wimbledona Novaku Đokoviću (Foto: AFP)

Haljina je izrađena od svile, koja kreaciji daje maksimalnu finoću, a vojvotkinja ju je kombinirala uz štikle također s potpisom kuće Alessandra Rich, čija je cijena 540 funti (oko 4800 kuna). Cipele imaju visoku tanku potpeticu i otvorenu petu, zgodan tanki remenčić preko rista te su bijele s kontrastnim prednjim dijelom u crnoj boji.

Catherine Middleton i princ William na ovogodišnjem polo kupu u Windsoru Potez Catherine Middleton i princa Williama koji se rijetko viđa u javnosti

Catherine Middleton - 3 Mrak štikle s potpeticom od 10,5 centimetara koje Catherine Middleton odlično stoje

Stajling za finale Wimbledona kompletirala lančićem i malim naušnicama ukrašenima safirima koje su pripadale princezi Diani, a dok je sjedila u gledalištu, nosila je i sunčane naočale luksuzne talijanske modne kuće Bvlgari, model zvan 'BV8170'.

Catherine Middleton u haljini s točkicama modnog brenda Alessandra Rich - 2 Catherine Middleton u štiklama modne kuće Alessandra Rich (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju