Novak Đoković izgubio je u finalu Wimbledona od Španjolca Carlosa Alcaraza, no srpski tenisač imao je najveću podršku s tribina. Za Novaka je srčano navijala njegova supruga Jelena Đoković, tijekom izuzetno napetog meča koji je trajao skoro pet sati.

Galerija Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 6 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 1 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 2 +5 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona

U jednom trenutku Jelena Đoković se ustala sa svog sjedala kako bi bodrila supruga Novaka Đokovića te ga nije stala bodriti sve do kraja gotovo petosatnog meča.

Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 3 Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona (Foto: Profimedia)

Za Wimbledon se uvijek pažljivo biraju i odjevne kombinacije, a prelijepa Jelena, koja je globalna direktorica i suosnivačica Novak Đoković Fondacije, odlučila se za elegantnu haljinu mini kroja. Nosila je krem model od buklea s dodatkom metalik niti koji potpisuje brend Self-Portrait.

Haljina je krojena u stilu sakoa s dvostrukim kopčanjem, a u dizajnu se ističe i veći izrez s kragnom te gumbi ukrašeni svjetlucavim kamenčićima. Jelena je stajling za finale Wimbledona podigla s nekoliko komada nakita i sunčanim naočalama retro dizajna.

Catherine Middleton na ženskom finalu Wimbledona u haljini brenda Self-Portrait Catherine Middleton na ženskom finalu Wimbledona u haljini brenda Self-Portrait (Foto: Profimedia)

Jelena Đoković Jelena Đoković: "Moja kći je mene osvijestila da možeš biti šaka, ali u svilenoj rukavici. Možeš biti jak, a istovremeno nježan"

I Catherine Middleton na ženskom finalu Wimbledona nosila je kreaciju brenda Self-Portrait. Odabir princeze od Walesa bila je midi haljina svijetlo zelene nijanse limete, sačinjena od plisirane suknje i gornjeg dijela krojenog u stilu sakoa.

"Moraš imati poštovanja": Shakirino izdanje za Wimbledon proglašeno neprimjerenim Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

"Ovo je ljepota": Mini haljina zbog koje je Jelena Đoković bila najveća zvijezda na tribinama Jelena Đoković na Wimbledonu Jelena Đoković u crveno-bijeloj mili haljini Haljina je rad dizajnerice Marije Tarlać +4 Jelena je uz haljinu nosila šešir i sunčane naočale

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju