Zaštitno lice kampanje za kolekciju nakitanevertakeoffs brenda Perleraj Katarina R je prelijepa glumica Jelena PerčinRiječ je o kolekciji malih, laganih narukvica i lančića diplomirane pravnice i dizajnerice Katarine Radnić nastalih u protekle četiri godine, koje cure nikad ne skidaju, pritom kombinirajući veći broj modela i boja. Prije godinu i pol dana za simbol brenda Perleraj odabran je oblak kao pozitivan, prepoznatljiv i razigran simbol koji uveseljava ljude, posebno ako ih se nosi više na ruci.

Love plates narukvice napravljene su od špage s metalnom pločicom na kojoj su ispisane različite vrste ljubavi, poput My Love, True Love, One Love

'Jelenu izuzetno cijenim i kao osobu i kao glumicu. Zbog njene dragosti i jakog ženskog karaktera te svevremenske i zadivljujuće ljepote, odmah mi se nametnula kao idealna osoba za zaštitno lice prve kampanje Perleraja. Za dogovor je bila potrebna samo jedna kava jer je odmah pristala na moj prijedlog za suradnju. Fotografiranje smo povjerili Nikoli Zelmanoviću s kojim smo se jako brzo usuglasili oko ideje i koncepta cijele kampanje te smo iznimno zadovoljni rezultatima', izjavila je dizajnerica Katarina Radnić prilikom predstavljanja kampanje.

Kolekcija #nevertakeoffs objedinjuje dvije vrste nakita. Prvi dio kolekcije odnosi se na Love plates narukvice napravljene od špage s metalnom pločicom na kojoj su ispisane različite vrste ljubavi, poput My Love, True Love, One Love, Give Love, Make Love, Summer Love i Secret Love. S druge strane, u kolekciji se nalaze i narukvice te lančići od poludragog kamenja poput oniksa, koralja, ahata, žada, ametista, tirkiza, gorskog kristala i labradorita, koji su i dalje najpopularniji među kupcima.

Nakit iz kolekcije Perleraj #nevertakeoffs dostupan je u dućanima Klara i Iggy concept store, a cijela ponuda može se pogledati na Facebook stranici Perleraj Katarina R (www.facebook.com/perleraj).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju