Jelena Perčin bila je gošća na gala premijeri kriminalističkog filma "Smrt djevojčice sa žigicama" redatelja Gorana Kulenovića koji u kina stiže 14. rujna. Uoči projekcije, Kulenović je primio i nagradu publike osvojenu ovoga ljeta na Rab Film Festivalu, koju mu je predao direktor festivala Robert Tomić Zuber.

Galerija Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 2 Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 1 +3 Jelena Perčin sjajno nosi kožnatu suknju s efektnim naborima

Uzbudljivi krimić "Smrt djevojčice sa žigicama" o ubojstvu lokalne prostitutke na malom otoku, snimljen prema istoimenom hit romanu Zorana Ferića, privukao je brojne uzvanike.

Na premijeri, uz promotivni policijski šator s obdukcijskim kolicima, dočekala ih je ekipa filma na čelu s redateljem Goranom Kulenovićem.

Među uzvanicima bila je i glumica Jelena Perčin koja je za zagrebačku premijeru odabrala crno-bijelu odjevnu kombinaciju, jednostavnu, ali vrlo efektnu. Nosila je crnu kožnatu suknju pencil kroja s efektnim naborima koja seže do iznad koljena te uz nju običnu bijelu majicu s naramenicama, u stilu potkošulje.

Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 2 Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' u Zagrebu (Foto: Zlatko Lugarić)

Malo boje dodala je sa žutom torbicom s kratkim ručkama i remenom koju je nosila u ruci, dok je kod cipela išla na neutralnu nijansu, bež model s peep toe vrhom i visokom potpeticom ukrašen metalnim detaljima.

Od nakita birala je tanki lančić s privjeskom u obliku oblaka, tanku narukvicu i velike okrugle zlatne naušnice koje su se baš lijepo stopile s Jeleninom plavom kosom.

Jelena Perčin na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' Jelena Perčin sjajno nosi kožnatu suknju s efektnim naborima (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Suknja Jelene Perčin za isticanje nogu koja će biti veliki hit i ove jeseni Jelena Perčin Kožnata suknja mini kroja stvorena je za isticanje nogu Mango suknja od umjetne kože, 35,99 eura +2 Next, Lipsy suknja, 38 eura

Jelena Perić: Haljina od 18 eura koja može biti dio ležernih i svečanih ljetnih kombinacija Jelena Perić Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare +2 Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju