Odijevanje ljeti može biti poprilično jednostavan zadatak zahvaljujući haljinama.

Galerija Jelena Perić Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare +2 Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare

Iako su haljine idealan odjevni komad za bilo koje doba godine, stvorene su za ljeto, kada se možemo diviti svakom detalju koji ih krasi.

Divni detalji krase i haljinu koju zagrebačka influencerica Jelena Perić nosi na posljednjoj objavi na Instagramu.

Radi se o midi haljini s uzorkom i kamenčićima iz Zare. Raznobojna haljina na kojoj prevladavaju žuti tonovi ima V-izrez i široke naramenice te aplicirane kamenčiće na čvorovima koji se nalaze na leđima, koja su osim toga gola.

Haljina ima aplicirane kamenčiće na čvorovima Haljina ima aplicirane kamenčiće na čvorovima (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina je bila dio Zarine ponude na sniženju i cijena joj je 17,99 eura, ali na webshopu su trenutačno svi brojevi rasprodani.

Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o kreaciji koja se može nositi u raznim prigodama i na razne načine, pa tako može biti dio ležernih ljetnih izdanja, ali i svečanih kombinacija za odlaske na vjenčanja i druge svečanosti.

Brzo se rasprodaje: Duga haljina iz Zare s raskošnim volanima i najljepšim uzorkom Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare +3 Haljina s volanima i uzorkom iz Zare

Plavokosa dama iz Zagreba u izrezanoj haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen Plavokosa dama u cut out haljini iz Zare Zarina haljina s izrezanim dijelovima na bočnim stranama Upečatljiva boja i kroja haljine plavokose dame iz centra Zagreba +3 Zara haljina, 49,95 eura

Odbrojavanje može početi: Nova kolekcija kupaćih kostima zbog koje ne možemo dočekati godišnji C&A C&A C&A +21 C&A

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju