Jelena Rozga nastupila je na još jednom koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu koji se tradicionalno održava za hrvatsko iseljeništvo. Spektakularna večer u Fraport Areni okupila je 13.000 posjetitelja koji su uživali u čak deset sati glazbenog programa.

Galerija Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu - 4 Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 +4 Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu

Hrvatska noć održana je nakon tri godine pauze, a uz Jelenu Rozgu, nastupili su i Petar Grašo, Crvena jabuka, Prljavo kazalište i drugi izvođači. Na koncert su došle tisuće Hrvata iz cijeloga svijeta, Novog Zelanda, SAD-a, Europe, a Hrvatska noć najveće je okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u iseljeništvu.

Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu - 6 Jelena Rozga u kožnatoj mini haljini i gležnjačama s visokom potpeticom (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Na pozornici Fraport Arene u Frankfurtu nastupila je i Jelena Rozga koja je za koncert odabrala kožnati stajling. Pjevačica je izgledala mrak u crnoj kožnatoj haljini mini kroja i dugih rukava. Pripijena haljinica ukrašena je svjetlucavim metalnim detaljima u obliku gumba, a u dizajnu se ističu i naglašena ramena.

Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Kožnata haljinica ima naglašena ramena (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Uz atraktivnu haljinu izvrsno su pristajale crne gležnjače od glatke tanje kože na špic i visoku tanku potpeticu, model koji proljepšava ženske noge. Uz čizmice koje su zbog svojeg jednostavnog dizajna nosive uz razne odjevne komade i boje, Jelena je nosila crne najlonke.

Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Glamurozna Jelena Rozga divnu haljinu spojila sa štiklama koje pristaju uz baš sve Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 7 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 11 Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović +5 Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room i štiklama Gianvita Rossija

Jelena Rozga u kombinaciji koja pokazuje kako traper od glave do pete može biti odlična ideja Jelena Rozga Pjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkama Jelena Rozga - 1 +1 Jelena Rozga - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju